• Stránka 1 z 1
Nedá se připojit rofl
Někdo kompetentní co by mi odpověděl proč se nemůžu připojit na server a jsem nucen tu někomu psát PM s mojí IP a nickem a pak mi ji teprve povolil? Celkem dobré jak odradit budoucí hráče ale w/e když si gamesites myslí že je fajné mít vybanované IP adressy tak je to kinda funny.
Člověk si chce zahrát ale nemůžu protože musí někomu napsat PM a ten dotyčný tu určitě nebude nonstop aby to udělal hned vše najednou tož jsem pak nucen čekat den v horším případě 2 a v nějakých extrémech týden nebo mi ani nebude umožněno hrát xD
Vůbec nejsem z tohodle nervní (y)
Člověk si chce zahrát ale nemůžu protože musí někomu napsat PM a ten dotyčný tu určitě nebude nonstop aby to udělal hned vše najednou tož jsem pak nucen čekat den v horším případě 2 a v nějakých extrémech týden nebo mi ani nebude umožněno hrát xD
- JohnnyCash
- Kolemjdoucí
Nedá se připojit rofl
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nedá se připojit rofl
JohnnyCash píše:Někdo kompetentní co by mi odpověděl proč se nemůžu připojit na server a jsem nucen tu někomu psát PM s mojí IP a nickem a pak mi ji teprve povolil? Celkem dobré jak odradit budoucí hráče ale w/e když si gamesites myslí že je fajné mít vybanované IP adressy tak je to kinda funny.
Vetsinou je to pod 1 den (zalezi jestli kontroluji forum + jestli jim o tom napise nejaky admin, ktery na ne ma kontakt).
Gamesites je CZ/SK portal a proto jsou na serveru povoleny "pouze" CZ/SK IP adresy. Dalsi duvod je i to, ze vetsina spam botu pouziva VPN, ktere jsou v zahranici (a je jich opravdu hodne, ty free CZ/SK uz jsou (pravdepodobne) vybanovane).
Co se tyka toho kolik hracu bylo "odbanovano" (cti povolena IP adresa, ktera neni z CZ/SK), tak u nejakych 10ti jsem to prestal pocitat. Problem s tim je, ze napisou pouze hraci, kteri na serveru chteji hrat (pravdepodobne znaji nekoho ze serveru), takze i po prohledani prispevku na foru se dostanes tak k 1/4 opravdovych hracu.
PS: Na podobne prispevky se tu moc neodpovida (min pokud jsou moje

Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
Abit píše:JohnnyCash píše:Někdo kompetentní co by mi odpověděl proč se nemůžu připojit na server a jsem nucen tu někomu psát PM s mojí IP a nickem a pak mi ji teprve povolil? Celkem dobré jak odradit budoucí hráče ale w/e když si gamesites myslí že je fajné mít vybanované IP adressy tak je to kinda funny.
Vetsinou je to pod 1 den (zalezi jestli kontroluji forum + jestli jim o tom napise nejaky admin, ktery na ne ma kontakt).
Gamesites je CZ/SK portal a proto jsou na serveru povoleny "pouze" CZ/SK IP adresy. Dalsi duvod je i to, ze vetsina spam botu pouziva VPN, ktere jsou v zahranici (a je jich opravdu hodne, ty free CZ/SK uz jsou (pravdepodobne) vybanovane).
Co se tyka toho kolik hracu bylo "odbanovano" (cti povolena IP adresa, ktera neni z CZ/SK), tak u nejakych 10ti jsem to prestal pocitat. Problem s tim je, ze napisou pouze hraci, kteri na serveru chteji hrat (pravdepodobne znaji nekoho ze serveru), takze i po prohledani prispevku na foru se dostanes tak k 1/4 opravdovych hracu.
PS: Na podobne prispevky se tu moc neodpovida (min pokud jsou moje)
Oh ok já zrovna jsem z německa no :/
- JohnnyCash
- Kolemjdoucí
Ahoj stále je to aktuální? Pokud ano napiš mi pm.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1