Volná debata o Lolko a všem co vás zajímá.

Re: Nedaří se mi vyhrávat

Příspěvekod xSlayee » 24 srp 2016, 09:00

Môžem ti povedať že keď si práve začal hrávať LOL tak to bude pre teba ťažšie. Pretože tie nižše levely sa ešte len učia hrať takže je logické že nevedia last hitovať a pushujú si linku. Keď budeš hrávať trošku dlhšie tak si vytvoríš vlastný build na každého championa. Keď dosiahneš 30 lvl tak môžeš hrávať rankedy aj so svojimi kamarádmi. Môžete sa dostávať do divízí kde sú lepší a lepší hráči. Dúfam že som ti pomohol dostatočne. :D
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
xSlayee
Profesionál
Profesionál

od Rumcajz » 24 srp 2016, 09:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Luxion » 24 srp 2016, 09:32

Skus zahrát i mid, mně pomáhají bud easy team champové typu annie kde se feedneš na lince, můžeš snadno roamovat(tím že seš na midu) její skilly jsou dobrý to teamfightu (R = aoe stun + mega dmg, e= docela fajn obrana, dá se na ní postavit hp/dmg a má krátký cld na silných spelech, takže i když vysypeš combo tak po chvilce můžeš zas ) nebo lux(tu to chce aspon trošku umět, poke skrze e, docela fajn linka, spoluhráče můžeš supportnout W - shieldem, R kem můžeš pomoct na botu i topu a "skoro" ani nemusíš opustit linku...) apd.

Nebo se mi osvědčila quinn, je na lince docela snadná a silná(problém dělají burst mágové, proto jí beru jenom když na midu není něco typu syndra, annie apd.) -> máš dmg, od 6tky můžeš roamovat(díky ní seš prakticky všude)

To byly jenom věci který mně osobně dostaly výš i když taky nemám skill na to abych potahal 1v9, silver kam mně to hodilo po prvních 10zápasech jsem projel téměř bez prohry (a to většinou hraju jenom jako relax -> moc nepřemýšlím a většinu ranked her jsem nehrál střízlivej )

Shrnutí: lehcí champové s teamfight/roam potenciálem a relativně snadnou linkou, abys nemusel čekat až do late a modlit se že ti to do té doby spoluhráči neprohrají
http://bestringtones.mobi/popular-ringtone
Luxion
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod YeezyGod » 24 srp 2016, 12:53 VIP

Pokud se teď vracíš k Lolku, tak to bude těžší, tak potrénuj a uvidíš že to pak půjde, vždy se najde někdo, kdo to neumí, a bude dělat chyby, s tím musíš počítat. Tak to je všude.
Nebo si zkus najít nějaký partnery, kteří to budou umět, a nebudou "trollit" jako ti ostatní jak říkáš.
Snad ti to pomůže, hodně štěstí. :)
YeezyGod
Zkušený
Zkušený

Zpět na Volná debata