• Stránka 1 z 1
Nedoplatená SMS
Zdravím, na gamesites serveri Zombie Blood #1 som si pred rokom cca aktivoval výhody, teraz som skúšal si zahrať aj s VIP ale nešlo to, tak som urobil všetko podla emailu znova ale keď som napísal kód do aktivátoru, vždy mi to napíše že je kód nesprávny, keď som sa spýtal na TS3 dostal som odpoveď: "kód ti to dalo ale peniaze ti to nezobralo". Peniaze mi to zobralo (cca 10 euro) a mal som aktívne výhody, prosím o pomoc lebo keď už som si raz VIP kúpil už ho nechcem znova kupovať kôli chybe :/
- GeloHelo
- Kolemjdoucí
Nedoplatená SMS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nedoplatená SMS
Opravená verzia :
Nickname na serveru: [EZZ]GeloHelo
Kde mám VIP: Zombie Blood #1
Jak je VIP staré: Rok (cca)
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Pred rokom (cca)
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Zdravím, na gamesites serveri Zombie Blood #1 som si pred rokom cca aktivoval výhody, teraz som skúšal si zahrať aj s VIP ale nešlo to, tak som urobil všetko podla emailu znova ale keď som napísal kód do aktivátoru, vždy mi to napíše že je kód nesprávny, keď som sa spýtal na TS3 dostal som odpoveď: "kód ti to dalo ale peniaze ti to nezobralo". Peniaze mi to zobralo (cca 10 euro) a mal som aktívne výhody, prosím o pomoc lebo keď už som si raz VIP kúpil už ho nechcem znova kupovať kôli chybe :/
Nickname na serveru: [EZZ]GeloHelo
Kde mám VIP: Zombie Blood #1
Jak je VIP staré: Rok (cca)
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Pred rokom (cca)
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Zdravím, na gamesites serveri Zombie Blood #1 som si pred rokom cca aktivoval výhody, teraz som skúšal si zahrať aj s VIP ale nešlo to, tak som urobil všetko podla emailu znova ale keď som napísal kód do aktivátoru, vždy mi to napíše že je kód nesprávny, keď som sa spýtal na TS3 dostal som odpoveď: "kód ti to dalo ale peniaze ti to nezobralo". Peniaze mi to zobralo (cca 10 euro) a mal som aktívne výhody, prosím o pomoc lebo keď už som si raz VIP kúpil už ho nechcem znova kupovať kôli chybe :/
- GeloHelo
- Kolemjdoucí
tak ako som ti povedal na TS, musis napisat na mail [email protected] a dodaj tam aj kod a ked mozes aj nejaky dokaz o zaplateni tej sms.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Lenže ja som si tú sms neodfotil a reštartoval som mobil do továrneho nastavenia
čiže neviem ako to mám dokázať

- GeloHelo
- Kolemjdoucí
Ja hrám na tom istom počítači čo som hral aj pred rokom a IP dresu som si nemenil čiže asi nie ale ďakujem za odpoveď. A prosím dokáže mi niekto odpísať na e-mail ? Už čakám okolo týždňa na odpoveď a stále nič a ja chcem konečne to VIP :/
- GeloHelo
- Kolemjdoucí
IP adresa s tým nemá nič spoločné
Ak si už napísal email, tak musíš proste počkať, snažíme sa ich riešiť čo najrýchlejšie...

Ak si už napísal email, tak musíš proste počkať, snažíme sa ich riešiť čo najrýchlejšie...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Keď som napísal e-mail tak mi odpovedali do dňa že : Dobrý den, jste si jistý že jste na serveru byl? pošlete nám kód. A ešte jedna vec, nemohli by ste kuknúť a vyriešiť ten mail rýchlejšie kedže to teraz riešim a napísal som si aj správu o pomoc ?
- GeloHelo
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1