• Stránka 1 z 1
Nedostanu se na server
Dobrý den,
již jsem psal jednou toto téma, ale do jiné sekce. Poradili mi, že to mám zkusit zde.
Tak tedy zde je můj problém: Zapnu CS 1.6 chci se připojit na server, ale nejde to. Taková ta čára co by měla najíždět stojí.
Na starém počítači mi to šlo, měnili jsme wi-fi a mám win XP. Nevím co mám dělat s firewallem jsem zkoušel snad vše.
Jo a nejde mi žádný MP (GTA, MC, CS 1.6 nic)
Děkuji za všechny rady
již jsem psal jednou toto téma, ale do jiné sekce. Poradili mi, že to mám zkusit zde.
Tak tedy zde je můj problém: Zapnu CS 1.6 chci se připojit na server, ale nejde to. Taková ta čára co by měla najíždět stojí.
Na starém počítači mi to šlo, měnili jsme wi-fi a mám win XP. Nevím co mám dělat s firewallem jsem zkoušel snad vše.
Jo a nejde mi žádný MP (GTA, MC, CS 1.6 nic)
Děkuji za všechny rady
-
Dave - Kolemjdoucí
Nedostanu se na server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nedostanu se na server
Hello,
s firewall jsi zkoušel vše, to znamená že jsi dělal :
Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Brána Windows Firewall\Povolené programy
i tohle ?
Nenapsal jsi to tak se ptám.
Nezkoušel jsi se napojit LAN přímo na router ? Zda není problém v "síti", jelikož můžeš mít povolené výstupy pro programy jen ve staré síti a tím jak jsi měnil router teď povoleno nemáš.
dej echo co a jak , nebo napiš SZ
bboystorm
s firewall jsi zkoušel vše, to znamená že jsi dělal :
Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Brána Windows Firewall\Povolené programy
i tohle ?
Nenapsal jsi to tak se ptám.
Nezkoušel jsi se napojit LAN přímo na router ? Zda není problém v "síti", jelikož můžeš mít povolené výstupy pro programy jen ve staré síti a tím jak jsi měnil router teď povoleno nemáš.
dej echo co a jak , nebo napiš SZ
bboystorm

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
• Stránka 1 z 1