Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Neeko

Příspěvekod Majunkax » 19 úno 2019, 11:04 VIP

Neeko
Obrázek
Vraždíci stín


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Jungle, Support
RP: 975
IP: 6300


SCHOPNOSTI


Měňavec od přírody (Passivka)
Obrázek

Neeko na sebe může vzít podobu libovolného spojeneckého šampiona. Pokud způsobí poškození nepřátelským šampionům nebo příšerám, sama od nich utrpí nějaké poškození nebo sešle Výbušný rozkvět či Svazující ostny, iluze se rozplyne a začne se jí počítat přebíjecí doba.


Výbušný rozkvět (Q)
Obrázek
Dosah: 350

Neeko vrhne do cílové lokace semínko, které rozkvete a zraní všechny zasažené nepřátele. Pokud zabije nepřítele nebo zraní šampiona či velké monstrum v jungli, rozkvete semínko znovu až dvakrát.

Mana: 50/60/70/80/90


Rozdělení těla (W)
Obrázek
Dosah: 900

Každým třetím útokem Neeko pasivně způsobí bonusové magické poškození. Aktivací schopnosti může Neeko zvoleným směrem vyslat svůj klon.

Pasivní část
Každý třetí útok udělí bonusové magické poškození a nakrátko zvýší rychlost pohybu Neeko
Aktivní část
Neeko se nakrátko stane neviditelnou, zrychlí svůj pohyb a vyšle svůj dočasný klon v cílovém směru.

Mana: 0

Svazující ostny (E)
Obrázek
Dosah: 1000

Neeko vyšle v cílovém směru magickou spirálu, která zraní a nakrátko znehybní nepřátele, kterými proletí. Poslední zasažený šampion bude znehybněný delší dobu
Pokud schopnost zasáhne alespoň dva nepřátele, zvětší se, zrychlí se a zvýší trvání znehybnění.

Mana: 60/65/70/75/80

Rozpuk (R)
Obrázek
Dosah: 600

Neeko začne sbírat mgaickou energii. Po krátké době vyletí do vzduchu, získá štít a zpomalí všechny nepřátele. Po dopadu zraní a rozdá stun všem nepřátelům v okolí.
Pokud Neeko zrovna zakrytá v pasivce, nepřátelé nevidí, jak nabírá energii v první fázi schopnosti.

Mana: 100

MYTOLOGIE

Neeko se narodila na vzdáleném a z větší části neprobádaném ostrově daleko na východě, kde v izolaci od okolního světa přežíval jistý starobylý kmen vastajů. Jmenoval se Oovi-Kat a svůj původ dokázal vysledovat jednu generaci po druhé až k legendárním Vastayashai'rei – předkům všech vastajů.

Oovi-Kat byli mírumilovné bytosti s nezměrným potenciálem. Jejich harmonická společnost se plynule prolínala s říší duchů, takže jejich sho’ma – duchovní esence – se mohlo mísit s ostatními bytostmi ve svém okolí, a dokonce jim umožňovalo přejímat cizí tělesnou podobu. Oovi-Kat mezi sebou neměli žádná tajemství, ovšem jen málokterý z nich byl tak zvědavý, nezdolný či sršící energií jako mladá Neeko.

Milovala rozmanité hry. Často ukrývala různé drobnosti či myšlenky a sledovala, zda je ostatní dokážou najít. Její zvídavost neznala hranic a ona sama byla ve své čarovné existenci zcela čistá a nevinná.

Nemělo však tomu tak být navždy. Zpoza obzoru přišla pohroma.

Díky duchapřítomnosti a sebeobětování stařešinů kmene Oovi-Kat se Neeko podařilo uniknout smrti, jež zpustošila její domovinu. Neobratně na sebe přijala podobu ptáka a zatímco prchala před spalující zkázou, cítila křik svého lidu, mizící v propasti mezi světy.

O několik dní později spadla zoufalá a vyčerpaná Neeko do moře. Zachytila se kusu plovoucího dřeva, vydána napospas rozmarům mořských proudů. Pak však v dáli zahlédla jakousi podivnou siluetu. Zaslechla hlasy, které se k ní nesly přes vlny, a tak se jala plavat k oné zvláštní konstrukci.

S vypětím posledních sil se vyšplhala do útrob lodi, z níž se vyklubal kupecký koráb plující do Harelova přístavu. Neeko načerpala trochu sil a pustila se do hledání svého ztraceného kmene v říši duchů. Odpovědí na její volání však byly jen smutné ozvěny a obrazy mrtvých stromů tyčících se nad křehkým obzorem…

Když Neeko vystoupila ve městě z lodi, ocitla se v podivném a pro ni zcela neznámém světě. Byla u vytržení. Mnoho jiných by za takových okolností ochromil strach, dokonce i ostatní Oovi-Kat – ne však Neeko. Zdejší společnost hýřila jedinečnými osobnostmi, cizinci s nepřeberným množstvím pohnutek a tvarů. Bylo to místo bezpočtu příběhů a událostí, které ji zcela ohromilo.

Ušla sotva pár desítek kroků, když ji spatřil vastajský námořník jménem Krete. Neeko nerozuměla všem jeho slovům, ale chtěl vědět, ke kterému kmeni patří. Neeko vyslala svou sho’mu a napodobila jeho tvář a výraz, aby dala najevo své mírumilovné úmysly, Kreteovi se to však zřejmě ani trochu nelíbilo. Jeho myšlenky, nabírající temných odstínů, ji vylekaly. Otočila se a pokusila se mu zmizet v davu, musela však mnohokrát změnit tvar, než jej setřásla.

V otevřené krajině za Harelovým přístavem, obklopená bujnou tropickou zelení, Neeko s obtížemi vstřebávala poslední události. Nedokázala pochopit, jak se někdo může při vzájemné komunikaci opírat výhradně o slova. Bylo to tak… omezující?

Ve snaze upokojit svou mysl na sebe vzala podobu mrštné kočky, na něž narazila v džungli mezi stromy, a dala se s nimi do běhu. Rychlost a hbitost Neeko milovala a jejich jasné, bystré oči jí připomínaly domov – když tu se jejich vůdkyně znenadání přeměnila na krásnou, silnou, tmavovlasou ženu. Po chvíli napjatého oboustranného vyčkávání se představila jako Nidalee a nepříliš ochotně přijala Neeko do své skupiny.

Neeko se zdráhala vyjevit pravdy Oovi-Kat někomu cizímu, k Nidalee však cítila silnou náklonnost – měla totiž podezření, že tato zvířecí lovkyně sdílí s rasou vastajů jakési dávno zapomenuté pouto. Jejich přátelství vzkvétalo a mnoho měsíců se toulaly divočinou společně.

Ovšem města a osady – navzdory všem svým chybám – Neeko stále vábily. Ve snu k ní přicházeli její předkové a zas a znovu jí ukazovali vybledlé větve oněch mrtvých stromů. Aby se mohly znovu zazelenat, potřebovaly barvu. Tím si byla Neeko jistá. Prosila svou přítelkyni, aby se na tuto novou cestu vydala společně s ní, Nidalee však zůstala neoblomná.

Sklíčená, avšak odhodlaná Neeko tedy vyrazila sama.

Její dřívější život mezi Oovi-Kat sice byl v nenávratnu, ale ona měla hlavu plnou magické budoucnosti – velký kmen složený z vastajů, yordlů, lidí a všech dalších tvorů, kteří budou sdílet její sen. Své místo v něm mohl najít každý, kdo měl srdce na pravém místě. Rozhodla se pátrat po těchto duších, spřátelit se s nimi a bránit jejich sho’mu vlastním životem.

Znát Neeko znamená milovat Neeko a milovat Neeko znamená být Neeko.

STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
Obrázek
Uživatelský avatar
Majunkax
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 216
Registrován: 15 pro 2018, 22:24
Bydliště: Dj room #0

Neeko

od Rumcajz » 19 úno 2019, 11:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Dj room #0

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků