• Stránka 1 z 1
[V] Neférový ban ? ( Admin Nazdar )
Server : Jailbreak 5
Popis situace / prohřešek admina : V klidu si takhle píšu červeně protože to nikde v pravidlech není napsané že by to bylo vyloženě zakázané ( Nebo sem to jen nenašel ať jsme hledal , jak jsem hledal ) . Přijde admin upozorní mně , já si v klidu dál píšu červeně ( Vím že to je svým stylem provokace ) a přiletí mi za to ban na 2 dny
jako přijde vám tohle v pohodě? podle mně teda délka banu v pohodě není
.
Důkaz : [SourceComms] ADMIN: Admin dal hraci Mrkvička #JsemZ5 hellcase.com chat ban a zakaz k CT na 2880 minut (duvod: [Ostatní] Provokace). ( Bohužel nemám screenshot , protože mi nefunguje Prt. Scr. a demo sem nějak zapomněl natočit )
Popis situace / prohřešek admina : V klidu si takhle píšu červeně protože to nikde v pravidlech není napsané že by to bylo vyloženě zakázané ( Nebo sem to jen nenašel ať jsme hledal , jak jsem hledal ) . Přijde admin upozorní mně , já si v klidu dál píšu červeně ( Vím že to je svým stylem provokace ) a přiletí mi za to ban na 2 dny

Důkaz : [SourceComms] ADMIN: Admin dal hraci Mrkvička #JsemZ5 hellcase.com chat ban a zakaz k CT na 2880 minut (duvod: [Ostatní] Provokace). ( Bohužel nemám screenshot , protože mi nefunguje Prt. Scr. a demo sem nějak zapomněl natočit )
S přáním hezkého dne ,Bochník
-
BochnikCZ - Pokročilý
[V] Neférový ban ? ( Admin Nazdar )
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neférový ban ? ( Admin Nazdar )
BochnikCZ píše:Server : Jailbreak 5
Popis situace / prohřešek admina : V klidu si takhle píšu červeně protože to nikde v pravidlech není napsané že by to bylo vyloženě zakázané ( Nebo sem to jen nenašel ať jsme hledal , jak jsem hledal ) . Přijde admin upozorní mně , já si v klidu dál píšu červeně ( Vím že to je svým stylem provokace ) a přiletí mi za to ban na 2 dnyjako přijde vám tohle v pohodě? podle mně teda délka banu v pohodě není
.
Ahoj,
pokud tě admin upozornil na něco, co by si dělat neměl, máš ho poslechnout a ne psát dál, pravidla taky nejsou všechna nikde napsaná a od toho jsou zde admini, pokud je budeš ignorovat jako v tomhle případě, další ban tě nemine.
Ovšem, pokud to co píšeš je pravda, admin bude potrestán, protože takovýto ban je nepřiměřený a zcela zbytečný.
Počkáme na jeho vyjádření.
e.Life: Jelikož vím o koho jde a hráč si napsal o odebrání práv, více to řešit nebudu, projel jsem hlstats atp.. admina jsem již na našich JB serverech odebral. Ban ti bude zkrácen na 30 minut, ovšem nevyužívej nadále tohoto bugu, pokud se to bude opakovat, už to nebude jen těch 30 minut.. Každopádně, omlouvám se za zvniknuté problémy a doufám, že se nadále vyhneme dalším nepohodám
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1