I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Neférový MUTE.. ŽelezoBeton TTT

Příspěvekod BunBunek159 » 08 srp 2018, 19:49

Název tématu [Server / Nick admina]: Server - TTT / Nick - ŽelezoBeton
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/zelezobeton/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Jednoduše zkoušel jsem něco na mapě pak mě zabil traitor [ŽelezoBeton].. Tak jsem napsal "Kokot traitor". No a Železo Beton mi napsal "co prosím?" [tady je už vidět demence některých z adminů..] Slovo traitor je obecné nikoliv ukazovací na jednu osobu.. A poté jsem dostal MUTE za nic...
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Důkaz nemám nestihl jsem screen.. :"(

Děkuju ikdyž mi to zamítnete. <3 BaNáNeK
Nejsem někdo kdo si hraje na něco co není. :)
Nesnáším lidi co porušují pravidla a nikdo s tím nic nedělá.
Ano, to jsem já [BaNáNeK <3]
BunBunek159
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Neférový MUTE.. ŽelezoBeton TTT

od Rumcajz » 08 srp 2018, 19:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neférový MUTE.. ŽelezoBeton TTT

Příspěvekod ericek111 » 08 srp 2018, 20:15

You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Příspěvekod ZelezoBeton » 08 srp 2018, 20:17 VIP

To máš to isté ako by si na jaile tvrdil že simon je kkt ale nikoho tým vlastne neurážaš. Ja som sa ťa slušne opýtal a ty namiesto toho aby si mi napísal aspoň sorry si odpovedal niečo v zmysle že so mnou sa nikto nebaví. Tak som ti dal mute na 10min.

Ostatné nadávky v chate hovoria za všetko.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... player=680
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Gustik » 08 srp 2018, 20:32 VIP

Na serveru se chováš jak hovado, nerespektuješ admina a ještě si na něj jdeš stěžovat.

Aby si v těchto parných dnech trošku vychladl (viz tvé HlStats), dostal si mute na celý jeden den. Hrát můžeš, ale obtěžovat hráče ne. Pokud se to bude opakovat, dostaneš ban znovu, tentokrát bude ale na delší dobu.

Stížnost zamítnuta.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Zamítnuto] Neférový MUTE.. ŽelezoBeton TTT

Příspěvekod Dawg » 09 srp 2018, 20:08

Ban pro mě už čeká za rohem.
Dawg
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy