Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

nefunguje mi vip

Příspěvekod infogat » 13 črc 2013, 08:45

cau lidi ja mam takovy problem. Koupil sem si vip na serveru zombie night 1 a pak evip. Musel sem si dat re-install windows ci se mi to sekalo :/. No a pak sem si evip chtel aktivovat, stahl sem si aktivator (z roku 2011 nebo 2010) a aktivoval sem si to. Cekal sem na zmenu mapy a az byla zmena vip nejde :( zkousel sem restartovat pc steam ale nic. Mam koupenou hru cs 1.6 steam ale furt nevim proc mi to nejde. Nejde mi ani vip ani evip proste nic. Pomuzete mi?
Vse v aktivatoru slo v pohode
infogat
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

nefunguje mi vip

od Rumcajz » 13 črc 2013, 08:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: nefunguje mi vip

Příspěvekod Hoover » 13 črc 2013, 10:44 VIP

Zlá sekcia, choď sem new/#viewforum.php?f=44
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod XtekuSK » 13 črc 2013, 20:55

stačí ti v hre napísať /aktivator a potom zadat tie cisla z toho kodu z e-mailu NIE SETINFO_PW ale to zatim
Bývalý CS 1.6 Admin - JailBreak 3, Knife 7
Bývalý MC Admin - Creative 1
GS Veteran since 2011 squad
XtekuSK
Amatér
Amatér

Příspěvekod Mentolka1 » 18 črc 2013, 14:35

Prosim vas ja mel EVIP na COD 1 a nekdo se tam za me vydaval a nevim kdo a twixx mi rekl ze prej mi blokli EVIP za pujcovani EVIP ale ja ho nikomu nepujcil protoze jsem byl na turnaji ve fotbale tak bych prosim abyste mi to EVIP co nejdriv nahodili zpatky diky za odpoved Mentolka
Mentolka1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod R4gn4r0K » 18 črc 2013, 14:47

Mentolka1 píše:Prosim vas ja mel EVIP na COD 1 a nekdo se tam za me vydaval a nevim kdo a twixx mi rekl ze prej mi blokli EVIP za pujcovani EVIP ale ja ho nikomu nepujcil protoze jsem byl na turnaji ve fotbale tak bych prosim abyste mi to EVIP co nejdriv nahodili zpatky diky za odpoved Mentolka

Ak bolo VIP/EVIP odobrane za poziciavanie/zdielanie, nie je mozne ho vratit spat. Len pre pochopenie, odobratie VIP/EVIP robi automat, takze sanca omylu je menej ako jedno promile...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Zpět na Volná debata