• Stránka 1 z 1
nefunguje mi vip
cau lidi ja mam takovy problem. Koupil sem si vip na serveru zombie night 1 a pak evip. Musel sem si dat re-install windows ci se mi to sekalo :/. No a pak sem si evip chtel aktivovat, stahl sem si aktivator (z roku 2011 nebo 2010) a aktivoval sem si to. Cekal sem na zmenu mapy a az byla zmena vip nejde
zkousel sem restartovat pc steam ale nic. Mam koupenou hru cs 1.6 steam ale furt nevim proc mi to nejde. Nejde mi ani vip ani evip proste nic. Pomuzete mi?
Vse v aktivatoru slo v pohode

Vse v aktivatoru slo v pohode
- infogat
- Kolemjdoucí
nefunguje mi vip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nefunguje mi vip
Zlá sekcia, choď sem new/#viewforum.php?f=44
-
Hoover - Spamer
stačí ti v hre napísať /aktivator a potom zadat tie cisla z toho kodu z e-mailu NIE SETINFO_PW ale to zatim
Bývalý CS 1.6 Admin - JailBreak 3, Knife 7
Bývalý MC Admin - Creative 1
GS Veteran since 2011 squad
Bývalý MC Admin - Creative 1
GS Veteran since 2011 squad
-
XtekuSK - Amatér
Prosim vas ja mel EVIP na COD 1 a nekdo se tam za me vydaval a nevim kdo a twixx mi rekl ze prej mi blokli EVIP za pujcovani EVIP ale ja ho nikomu nepujcil protoze jsem byl na turnaji ve fotbale tak bych prosim abyste mi to EVIP co nejdriv nahodili zpatky diky za odpoved Mentolka
- Mentolka1
- Kolemjdoucí
Mentolka1 píše:Prosim vas ja mel EVIP na COD 1 a nekdo se tam za me vydaval a nevim kdo a twixx mi rekl ze prej mi blokli EVIP za pujcovani EVIP ale ja ho nikomu nepujcil protoze jsem byl na turnaji ve fotbale tak bych prosim abyste mi to EVIP co nejdriv nahodili zpatky diky za odpoved Mentolka
Ak bolo VIP/EVIP odobrane za poziciavanie/zdielanie, nie je mozne ho vratit spat. Len pre pochopenie, odobratie VIP/EVIP robi automat, takze sanca omylu je menej ako jedno promile...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1