Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

Nefunguje zakoupení VIP

Příspěvekod AltherotCZ » 23 úno 2015, 16:38

Dobrý den, předem se omlouvám, že píšu naprosto jinou formou, než tou, která byla v této sekci předem určena a je možné, že píšu i do špatné sekce, protože tu píšu nově, ale každopádně: včera, tedy 22.2.2015, jsem si chtěl koupit VIP na Paintball #1 server, tak jsem přes stránky gamesites.cz najel na http://vip.gamesites.cz/paintball-1/vip/pay/?status=3

A dal jsem si na svůj email, jehož korektnost jsem si opravdu ověřil, poslat váš informační mail o VIP, který mi do teď nepřišel, ikdyž jsem si ho zkusil poslat znova i na druhej email a nic. Prostě vaše info maily se vůbec neodesílají. Nepomohla několikanásobná aktualizace listu mailů, nepomohlo prohlédnutí všech schránek, prostě nic.
Děkuji za jakoukoliv radu, nebo řešení problému

Altherot CZ
AltherotCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Nefunguje zakoupení VIP

od Rumcajz » 23 úno 2015, 16:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nefunguje zakoupení VIP

Příspěvekod AltherotCZ » 23 úno 2015, 16:42

Zapomněl jsem tedy dodat, že jsem chtěl platit přes PayPal, omlouvám se..doufám, že to bude co nejdříve vyřešeno.
Altherot CZ
AltherotCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Tibo » 23 úno 2015, 19:30

Ten istý problém ako vyššie. Jediný rozdiel že som posielal cez Sms + ku tomu ako som našiel v poradne som vám ešte aj poslal aj e-mail a stále nič. Ako chápem že máte toho dosť ale mohli by ste si v tom urobiť poriadok...
Prijemný večer
Tibo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AltherotCZ » 24 úno 2015, 16:16

Prosím(e) tedy ještě jednou o nějaké vyřešení, chci si VIP koupit alespoň na JB #3
AltherotCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Malkin » 24 úno 2015, 16:32

Ahoj, tady to nevyřešíme, ale určitě oba napište na [email protected]
Uveďte vaše telefonní číslo (nějaké číslo karty, nevím co PayPal má..) - záleží na tom, jak jste VIP kupovali a servery na které jste si VIP objednali.
Na mail chodí desítky zpráv, proto když nebude vyřešena ta vaše, tak nespamujte, ale vyčkejte na odpověd, která přijde hned jak to bude možné ;)
Zamykám.
btw. v případě dotazů mi napište PM
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014
Obrázek
Malkin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na VIP poradna