• Stránka 1 z 1
Nefunkčí EVIP JB5
----------------------------------------------------------------
Nickname na serveru:QuikMan
Kde mám EVIP: JB5
Jak je VIP staré: Asi 3 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před měsícem , protože to jsem byl naposledy na serveru
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému:Takže chtěl jsem jít po dlouhe době na JB 5 a zrovna byl mod přestřelka chtěl jsem si vzít z MODMENU AWP , ale napsalo mi to , že nejsem EVIP hráč,tak jsem si šel znovu aktivovat EVIP a napsalo mi to , že to EVIP má někdo aktivované na steamu a tudíž si ho nemůžu aktivovat , protože STEAM má na sebe zalockované EVIP když si ho aktivuje.Nikomu jsem nikdy VIP kod nedaval.Prosím o radu co s tím udělat.
Nickname na serveru:QuikMan
Kde mám EVIP: JB5
Jak je VIP staré: Asi 3 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před měsícem , protože to jsem byl naposledy na serveru
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému:Takže chtěl jsem jít po dlouhe době na JB 5 a zrovna byl mod přestřelka chtěl jsem si vzít z MODMENU AWP , ale napsalo mi to , že nejsem EVIP hráč,tak jsem si šel znovu aktivovat EVIP a napsalo mi to , že to EVIP má někdo aktivované na steamu a tudíž si ho nemůžu aktivovat , protože STEAM má na sebe zalockované EVIP když si ho aktivuje.Nikomu jsem nikdy VIP kod nedaval.Prosím o radu co s tím udělat.
JB 3,5 EVIP
BB 2 EVIP
COD 1 EVIP
ZM chronic 1,2,3 EVIP
Furien 3,4,6 EVIP
RoSA akademik začátečník
BB 2 EVIP
COD 1 EVIP
ZM chronic 1,2,3 EVIP
Furien 3,4,6 EVIP
RoSA akademik začátečník
-
PanQuikMan - Kolemjdoucí
Nefunkčí EVIP JB5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nefunkčí EVIP JB5
To ani ne, spíš je větší pravděpodobnost, že ti jej někdo pučil, kdo si ho aktivoval na steamu. Je možné, že i ty sám sis ho aktivovat na steamu a potom (teď) na jiném steam IDčku, podívej se na to zda je vše v naprostém pořádku.
Pokud chceš poradit ohledně VIP nebo Knife módu - Rád Ti pomůžu 

- „Pokud nechceš mít problém, nech mě na pokoji“ - Andrew Lincoln
-
WanderCZ - Pokročilý
Re: Nefunkčí EVIP JB5
Pokud jsi nikdy kód neaktivoval na steamu, tak jej někdo mít musí a dozvědět se ho může pouze od majitele nebo jeho e-mailu. Více info na [email protected] LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1