• Stránka 1 z 1
Nefunkčné VIP
Dobrý deň,
Potreboval by som pomôcť s VIP. Dnes som si šiel zahráť na Superhero server a chcel som si aktivovať EVIP tak som zapol aktivator a zadal kód nuž mi to napísalo že Účet je chránený steam účtom. K starému steam učtu nemám prístup ale ani len netuším aký účet to mohol byť. Poprosil by som či by sa dalo nejak to VIP odblokovať alebo vygenerovať nový EVIP kód a ten starý zablokovať. Kódy dodám do PM na vyžiadanie Vedenia/nejakého správcu VIP.
Nickname na serveru: macejko325
Kde mám VIP: SuperHero
Jak je VIP staré: 2-3 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Pred 2 rokmi
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Nie
Ďakujem za odpoveď.
Potreboval by som pomôcť s VIP. Dnes som si šiel zahráť na Superhero server a chcel som si aktivovať EVIP tak som zapol aktivator a zadal kód nuž mi to napísalo že Účet je chránený steam účtom. K starému steam učtu nemám prístup ale ani len netuším aký účet to mohol byť. Poprosil by som či by sa dalo nejak to VIP odblokovať alebo vygenerovať nový EVIP kód a ten starý zablokovať. Kódy dodám do PM na vyžiadanie Vedenia/nejakého správcu VIP.
Nickname na serveru: macejko325
Kde mám VIP: SuperHero
Jak je VIP staré: 2-3 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Pred 2 rokmi
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Nie
Ďakujem za odpoveď.
- luki114
- Kolemjdoucí
Nefunkčné VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nefunkčné VIP
VIP nejde presunut na iny steam. Ak mi posles do pm vip kod a server, tak ti viem poslat steam id na ktore to mas. To je vsetko co mozem pre teba spravit.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1