Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Nefunkční mikrofon ve hře

Příspěvekod Debius » 25 bře 2020, 20:31

Přeji poklidný večer. Hraju tady od roku 2015, převážně na serveru jailbreak, avšak mi před nedávnem nastal problém. Přihlásil jsem se na server JB 1, v nastavení jsem si nastavil různé věci potřebné k CT (Nastavení mikrofonu), avšak jsem zjistil, při zkoušce mikrofonu, že mě nejde absolutně slyšet. Jde mě slyšet pouze tehdy, když do toho opravdu hodně zařvu a to jenom zřídka. U všech ostatních aplikací a hrách, např. teamspeak, discord, CS:GO, mě jde slyšet úplně normálně. Proto se tedy táži vás, zda-li by mi s tím někdo nepomohl. Vlastním originální verzi CS 1.6 na steamu.
Předem děkuji za odpověď a ochotu.
Obrázek_HC Sparta Praha_Obrázek
Debius
Pokročilý
Pokročilý

Nefunkční mikrofon ve hře

od Rumcajz » 25 bře 2020, 20:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nefunkční mikrofon ve hře

Příspěvekod DominooCz » 26 bře 2020, 18:45 VIP

Ahoj :) Jdi do nastavení voice v csku a dej všechny posuvníky doprava.
pokud máš nastavené tak dej do konzole tyto dva příkazy :) voice_enable 1 , voice_loopback 1 vkládej pojednom :)
ObrázekCS 1.6 Admin
DominooCz
Sponzor
Sponzor

Re: Nefunkční mikrofon ve hře

Příspěvekod Debius » 26 bře 2020, 22:14

DominooCz píše:Ahoj :) Jdi do nastavení voice v csku a dej všechny posuvníky doprava.
pokud máš nastavené tak dej do konzole tyto dva příkazy :) voice_enable 1 , voice_loopback 1 vkládej pojednom :)

Vyřešeno. Vyřešil jsem to tak, že jsem si v nastavení mikrofonu přenastavil u hry CS 1.6 mikrofon na výchozí a od té doby mi to funguje. Díky za snahu, můžete locknout.
Obrázek_HC Sparta Praha_Obrázek
Debius
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Rady a návody