• Stránka 1 z 1
Nefunkční mikrofon ve hře
Přeji poklidný večer. Hraju tady od roku 2015, převážně na serveru jailbreak, avšak mi před nedávnem nastal problém. Přihlásil jsem se na server JB 1, v nastavení jsem si nastavil různé věci potřebné k CT (Nastavení mikrofonu), avšak jsem zjistil, při zkoušce mikrofonu, že mě nejde absolutně slyšet. Jde mě slyšet pouze tehdy, když do toho opravdu hodně zařvu a to jenom zřídka. U všech ostatních aplikací a hrách, např. teamspeak, discord, CS:GO, mě jde slyšet úplně normálně. Proto se tedy táži vás, zda-li by mi s tím někdo nepomohl. Vlastním originální verzi CS 1.6 na steamu.
Předem děkuji za odpověď a ochotu.
Předem děkuji za odpověď a ochotu.

-
Debius - Pokročilý
Nefunkční mikrofon ve hře
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nefunkční mikrofon ve hře
Ahoj
Jdi do nastavení voice v csku a dej všechny posuvníky doprava.
pokud máš nastavené tak dej do konzole tyto dva příkazy
voice_enable 1 , voice_loopback 1 vkládej pojednom 

pokud máš nastavené tak dej do konzole tyto dva příkazy

-
DominooCz - Sponzor
Re: Nefunkční mikrofon ve hře
DominooCz píše:AhojJdi do nastavení voice v csku a dej všechny posuvníky doprava.
pokud máš nastavené tak dej do konzole tyto dva příkazyvoice_enable 1 , voice_loopback 1 vkládej pojednom
Vyřešeno. Vyřešil jsem to tak, že jsem si v nastavení mikrofonu přenastavil u hry CS 1.6 mikrofon na výchozí a od té doby mi to funguje. Díky za snahu, můžete locknout.

-
Debius - Pokročilý
• Stránka 1 z 1