• Stránka 1 z 1
Nejde kúpiť VIP
Nickname na serveru: Lay.
Popis problému: Čaute Párci!
Dnes som si rozhodol kúpiť VIP na BB1!
A keď som poslal 2x SMSku na 8877 GAMS 4 tak mi to napísalo že , citujem: "Za poslednu uskutočnenú sluzbu ti bolo odobratých z kreditu 0€. Tvoj zostávajúci kredit je : 13€.

Gamesites spolupracuje s Orangom?
Keď áno tak by mi to malo ísť lebo mám ich kredit (službu) "FunFon" ktorá patrí do Orangeu. 
-------- Poprosím o pomoc.
#Lay
Popis problému: Čaute Párci!

Gamesites spolupracuje s Orangom?

-------- Poprosím o pomoc.
#Lay
- Lay
- Kolemjdoucí
Nejde kúpiť VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde kúpiť VIP
Dvě možnosti: Buď nemáš aktivované premium SMS takže musíš napsat / zavolat svému operátorovi ať ti je nastaví/ zapne abys mohl posílat SMSky na tyto čísla protože to jsou platební čísla a ne klasické telefonní čísla.
Druhá možnost je, že máš špatného operátora takže to nepůjde i po aktivaci premium SMS, o operátorovi co máš jsem nikdy neslyšel tak nevím jestli to není tím. Na T-Mobile, O2, Vodafone to jede 100% pak tu jsou další operátoři u kterých je občas nějaká chyba. První zkus to s těma premium sms když to nepomůže tak to bude tím co jsem napsal jako druhou možnost.
Druhá možnost je, že máš špatného operátora takže to nepůjde i po aktivaci premium SMS, o operátorovi co máš jsem nikdy neslyšel tak nevím jestli to není tím. Na T-Mobile, O2, Vodafone to jede 100% pak tu jsou další operátoři u kterých je občas nějaká chyba. První zkus to s těma premium sms když to nepomůže tak to bude tím co jsem napsal jako druhou možnost.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1