• Stránka 1 z 1
nejde mi evip
ahoj vcera alebo predvcerom som si kupil vip to normalne ide dnes som si kupil evip a aktivoval mapa sa zmenila uz asi 2-3 krat pise mi ze mam aktivovane vyhody ale evip furt nejde
- agarkennys
- Kolemjdoucí
nejde mi evip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nejde mi evip
Ahoj, pokud Ti ani po změně mapy výhody nefungují, tak napiš někomu z Vedení Gamesites zde na fóru zprávu ve které nezapomeň uvést: tvůj nick, server, kód a možná můžeš i email, na která Ti přišly kódy a postupy k aktivaci.
-
Naiz - Profesionál
Caute chcem poradiť e evipkom... evipko som si kupoval pred 4-5 rokmi keď sa ešte nemusel zadávať email dneska som si stiahnu csko na servery som napísal kód a napísalo mi že mám to ísť potvrdiť na email .. ale na aký email keď som ja vtedy ešte nezadaval email ? Môžte mi poradiť čo mám robiť
- Patrik1423
- Kolemjdoucí
Ahoj, kód se vždy posílal na email - v minulosti v podobě setinfo. Pokud nemáš mail s kódem, tak si výhody již neaktivuješ.
- Vycházím z informací z emailu, 7.3. 2013 kód v emailu.
- Vycházím z informací z emailu, 7.3. 2013 kód v emailu.
-
Naiz - Profesionál
Tebe asi pomôže to isté čo pánovi hore, len napíš na [email protected] alebo niekomu z vedenia na fóre tvoj nick a kód od VIP. Možno ti pomôže niekto aj tu v topicu, nabudúce ale radšej vytvor vlastný topic.
-
strafemachine - Zkušený
• Stránka 1 z 1