• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Nejde mi pripojiť sa k CT
Dobrý deň
Donedávna, keď som hrával na vaších JB serveroch tak mi všetko fungovalo ale ako som si kúpil VIP už sa mi asi len raz do dňa podarí pripojiť sa k týmu CT. Vždy keď sa chcem pripojiť k CT mi napíše "Už je maximum dozorcov" a pri tom je to 17:5 a keď si to všimne iný hráč tak ho hneď pripojí k dozorcom alebo mi ešte napíše že "This command is not available to you at this point" proste tá hra mi ako keby zakazuje sa tam pripojiť fakt len 1-2 krát do dňa sa mi to podarí. A keď sa mení mapa tak sa pripojím medzi prvými až nie ako prvý a aj tak sa nedostanem k CT, neviete mi prosím poradiť ?
Donedávna, keď som hrával na vaších JB serveroch tak mi všetko fungovalo ale ako som si kúpil VIP už sa mi asi len raz do dňa podarí pripojiť sa k týmu CT. Vždy keď sa chcem pripojiť k CT mi napíše "Už je maximum dozorcov" a pri tom je to 17:5 a keď si to všimne iný hráč tak ho hneď pripojí k dozorcom alebo mi ešte napíše že "This command is not available to you at this point" proste tá hra mi ako keby zakazuje sa tam pripojiť fakt len 1-2 krát do dňa sa mi to podarí. A keď sa mení mapa tak sa pripojím medzi prvými až nie ako prvý a aj tak sa nedostanem k CT, neviete mi prosím poradiť ?
-
IloveSleep - Kolemjdoucí
Nejde mi pripojiť sa k CT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde mi pripojiť sa k CT
Pridávam sa. Rozhodne to nie je pomerom - raz bolo 17 T 2 CT, nedalo sa pripojiť. A nie je to tým že tam boli hráči z minulej mapy
-
Hoover - Spamer
Už ma to fakt nebaví ked si nemôžem zahrať ani razza CT a niný sú tam aj 4 kolá posebe !
-
IloveSleep - Kolemjdoucí
Ahoj, mě se to taky občas stává a jedná se o nějaký bug. Potom záleží asi na tom, kdo více znásilní tlačítka M a 2 

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
DiEs píše:Ahoj, mě se to taky občas stává a jedná se o nějaký bug. Potom záleží asi na tom, kdo více znásilní tlačítka M a 2
Nie, nie je to o tom. Aj keby som sa ošalil ťukaním, k CT sa nedostanem. Proste to napíše veľa CT a konec
-
Hoover - Spamer
HooveR píše:DiEs píše:Ahoj, mě se to taky občas stává a jedná se o nějaký bug. Potom záleží asi na tom, kdo více znásilní tlačítka M a 2
Nie, nie je to o tom. Aj keby som sa ošalil ťukaním, k CT sa nedostanem. Proste to napíše veľa CT a konec
Ono to vždy chvíli nešlo, a pak šlo .. jak si pamatuji

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
This command is not available to you at this point. Tohle je zpusobene tim, ze k CT se muzes pripojit a po tvem prvnim spawnu po prichodu na server.
Život je boj, tak bojuj..
STEAM: Achillesツ

STEAM: Achillesツ

-
Achilleus - Mistr
Na začátku nové mapy to bere někdy třeba jen 5/6/7 dozorců, ikdyž je třeba 20 Vězňů.
Díky, že jste tady byli, díky za to, že tu jste, dík za každou krásnou chvíli, to díky vám tady jsem
-
ZEUSxOFFICIAL - Amatér
:D Ono to není buglé ale někteří hráči sou tam "laglí" a jakoby nejsou na serveru a nebo ses jeste nepripojil do hry
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
keram, tím to fakt není. Ti hráči tam nejsou, jen to má ten dojem.
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
bind "x" "chooseteam;wait;wait;slot2;wait;wait;chooseteam;wait;wait;slot2;chooseteam;wait;wait;slot2;wait;wait;"
Skopíruj si to do konzoly a nemusíš spamovať M2
Mne zaručene funguje a vždy sa dostanem k CT 
Skopíruj si to do konzoly a nemusíš spamovať M2

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Cumel píše:M2
Ty vole, to si teraz pomohol..
-
Hoover - Spamer
To ti môže ukazovať len ak sa hneď pripojis na server v strede mapy a si dead tak to nejde sa dať ku ct, a ide o rýchlosť pc, ja som ct každú novú mapu
a ceco skúsim ten tvoj bind 

https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Zkus ze začátku kola koukat kolik je CT a T a pak je to na tvých reflexech podle toho jak rychle zmáčkneš 2... a nebo je to tvým připojením k internetu... ostatní hráči jsou prostě dřív ve hře než ty... není to VIP vůbec ne já mám ExtraVIP a připojím se v pohodě, protože jsem ve hře vždycky jeden z prvních.
-
SpaweNick - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2