• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Nejde nájsť uložené dema
Zdravím admini a hráči
Chcel by som sa opýtať či tu nevie niekto poprípade nemá skúsenosti s tým že keď natáčal nejakého bordelara na serveru a V konzole mu vybehlo "Completed demo" A išiel to uploadnut na leteckú poštu, ale mu to demo V slozkach nenašlo? Lebo ja mam steam s originálnym cskom a keď som išiel mrknut Total Commander (tam sú uložené všetky moje hry aj súbory) tak som V csko to demo nasiel, ale akonáhle som išiel do "tento počítač" tukol som na csko a V slozkach kde by to demo malo byť tak som ho tam nenašiel...
Tak som skúsil jednu variantu že som si stiahol program bandicam (program na natáčanie dem/videí) tak som skúsil natočiť 1 hriešnika a keď som to demo nasiel a išiel som uploadnut na leteckú poštu tak to demo nešlo poslať lebo bolo veľké 
Nevie niekto poradiť? Lebo som aj uvažoval aj O preinstalaci cska ale bojím sa že mi stiahne na furienU $,ideme aj rank
A keďže sa snažím zbierať príspevky tým že chcem byť administrátorom na furienU tak nechcem vyzerať pred HLSA jak tupelo ktorý nevie natočiť demo
PS: píšem Z mobilu tak prepáčte za.gramatiku
Chcel by som sa opýtať či tu nevie niekto poprípade nemá skúsenosti s tým že keď natáčal nejakého bordelara na serveru a V konzole mu vybehlo "Completed demo" A išiel to uploadnut na leteckú poštu, ale mu to demo V slozkach nenašlo? Lebo ja mam steam s originálnym cskom a keď som išiel mrknut Total Commander (tam sú uložené všetky moje hry aj súbory) tak som V csko to demo nasiel, ale akonáhle som išiel do "tento počítač" tukol som na csko a V slozkach kde by to demo malo byť tak som ho tam nenašiel...

Nevie niekto poradiť? Lebo som aj uvažoval aj O preinstalaci cska ale bojím sa že mi stiahne na furienU $,ideme aj rank

A keďže sa snažím zbierať príspevky tým že chcem byť administrátorom na furienU tak nechcem vyzerať pred HLSA jak tupelo ktorý nevie natočiť demo

PS: píšem Z mobilu tak prepáčte za.gramatiku

CS 1.6 Administrator-Akademik on ALL FURIEN SERVERS
-
FALLENMEN - Pokročilý
[vyřešeno] Nejde nájsť uložené dema
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde nájsť uložené dema
Ahoj, zkus se mrknout při vyhledání souboru co chceš poslat, jestli vpravo dole v tý tabulce není jen některý typ souborů, pokud jo dej tam všechny i když to by při takovýhle akci nemělo být :/ jinak mě nic nenapadá, asi to bude chtít někoho zkušenějšího 

-
Delikx - Pokročilý
Re: Nejde nájsť uložené dema
Zdar, je možné, že si se jen přehlédl.
Já to dělám tak, že mám na ploše jednu složku a když něco potřebuji hodit na leteckou, jen to přesunu do té složky a je to bez dlouhého hledání.
Jak píše Delikx, můžeš mít přepnuto jen na vyhledávání souborů určitého typu.
Pokud ani tak demo nepůjde najít, zkus ho hodit do archivu, bude to i pro toho kdo to kontroluje pohodlnější, že nebude stahovat tak velké soubory.
Já to dělám tak, že mám na ploše jednu složku a když něco potřebuji hodit na leteckou, jen to přesunu do té složky a je to bez dlouhého hledání.
Jak píše Delikx, můžeš mít přepnuto jen na vyhledávání souborů určitého typu.
Pokud ani tak demo nepůjde najít, zkus ho hodit do archivu, bude to i pro toho kdo to kontroluje pohodlnější, že nebude stahovat tak velké soubory.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Nejde nájsť uložené dema
Dobre ranko
Ja to teda skúsim ale až keď prídem domov V stredu....zatiaľ tO locknite, keď bude problém, tak ptm píšem pm pre unlock
Ja to teda skúsim ale až keď prídem domov V stredu....zatiaľ tO locknite, keď bude problém, tak ptm píšem pm pre unlock

CS 1.6 Administrator-Akademik on ALL FURIEN SERVERS
-
FALLENMEN - Pokročilý
Re: [řešíme] Nejde nájsť uložené dema
Dobře, když by něco, napiš mi PM.
lock
lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1