• Stránka 1 z 1
Nejde se mi přihlásit
nejde-se-mi-prihlasit-na-web-t71881.html
realizujte se, jsem upřímně zvědavej co z místních support-starz vypadne.
realizujte se, jsem upřímně zvědavej co z místních support-starz vypadne.
Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
Nejde se mi přihlásit
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde se mi přihlásit
Ty si myslíš, že ti teď někdo pomůže za tu tvou inteligentní větu?
-
Hoolder - Spamer
Koukni se, odkdy mám založený topic. Za celou dobu se tam vyjádřili pouze hráči a krypl ilnear. Všichni naprosto offtopic. Pokud vím, supporti berou za svojí práci normálně VIP a soudě podle mého případu svojí práci nedělají dobře, takže nevidím důvod, proč bych měl lézt někomu do prdele a ještě ho prosit o pomoc. Support tu má být pro hráče, né naopak.
Buď umíš poradit, v tom případě ti rád poskytnu všechny informace a samozřejmě ti budu za pomoc vděčný. Nebo nevíš a úmyslně si až do teď tento topic ignoroval. V tom případě jsi k ničemu
Buď umíš poradit, v tom případě ti rád poskytnu všechny informace a samozřejmě ti budu za pomoc vděčný. Nebo nevíš a úmyslně si až do teď tento topic ignoroval. V tom případě jsi k ničemu

Garrett
AIM STAR
AIM STAR
-
eryteemo - Zkušený
takže kamaráde, tohle dělám ve svém volném čase, jednak se nikde nezavazuji že budu u pc 24/7, jednak nejsem myslím nijak povinován odpovídat na každý topic a na závěr jsem si za to co tu dělám v životě neřekl o vip jak do hry, tak na forum tak i na ts... kromě toho že zde jen každého urážíš, ponižuješ atd. (chápu, některé posty jsou vážně off, ale osazenstvo serveru tvoří 80% nezletilý a ani to ti neuděluje právo se o každého opírat... ) vážně tě nenapadne třeba přidat screen kde by bylo přesně vidět co ti to píše, nebo napsal co vše jsi zkoušel... mimo to podívej se, kdy jsi vytvořil topic - no jo, ono to bylo v období svátků, čím to bude, že tu každý nekempí za pc?
k věci - pokud jsem tě pochopil, dokud se nepřihlásíš, tak můžeš to co normální neregistrovaný uživatel, potom co se přihlásíš ti naběhne to co jsi popisoval v jiném topicu? pokud ano, tak
account banned, nevidím nic k řešení, pokud k tomu skutečně došlo, jistě jsi byl varován předem
k věci - pokud jsem tě pochopil, dokud se nepřihlásíš, tak můžeš to co normální neregistrovaný uživatel, potom co se přihlásíš ti naběhne to co jsi popisoval v jiném topicu? pokud ano, tak

-
KOF - Profesionál
eryteemo píše:Koukni se, odkdy mám založený topic. Za celou dobu se tam vyjádřili pouze hráči a krypl ilnear. Všichni naprosto offtopic. Pokud vím, supporti berou za svojí práci normálně VIP a soudě podle mého případu svojí práci nedělají dobře, takže nevidím důvod, proč bych měl lézt někomu do prdele a ještě ho prosit o pomoc. Support tu má být pro hráče, né naopak.
Píšeš hovadiny, supporti za svou práci VIP nedostávají, dělají to dobrovolně ze svého volného času. Nemůžu za to, že ti tady nikdo z vedení a vyšších neodepsal, já sám ti nemám s tímhle jak poradit, jelikož to jde mimo mé kompetence i kompetence ostatních supportů. Ty tvoje arogantní příspěvky mi opravdu lezou na nervy, děláme svou práci zadarmo, tak by jsi to mohl laskavě trochu respektovat.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1