• Stránka 1 z 1
Nejde se mi připojit na server
• Druh vašeho zařízení ? Počítač
• O Jaký problém se jedná ? Nejde mi spustit hra. Když chci joinout například Jailbreaky, tak mi to napíše tuto hlášku: Unable to establish a connection with the gameserver.
• Možná příčina ? Absolutně netuším, net a všechno mi jede vpohodě. Zkoušel jsem ověřit integritu souborů atd.
• Jak dlouho problém přetrvává? Ode dneška kdy jsem se pokusil spustit hru.
• O Jaký problém se jedná ? Nejde mi spustit hra. Když chci joinout například Jailbreaky, tak mi to napíše tuto hlášku: Unable to establish a connection with the gameserver.
• Možná příčina ? Absolutně netuším, net a všechno mi jede vpohodě. Zkoušel jsem ověřit integritu souborů atd.
• Jak dlouho problém přetrvává? Ode dneška kdy jsem se pokusil spustit hru.
- Tadko
- Kolemjdoucí

Nejde se mi připojit na server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Nejde se mi připojit na server
Ahoj, přidej sem prosím tvůj steam.
-

Amby - CS2 HLSA

bud rad ze ti to nejde 
- XDXDXDXDXDXDXD
- Kolemjdoucí

Co jsem procházel všechny záznamy, tak server tvému připojení nebrání - chyba tedy nastává na straně klienta.
Zkus se na server připojit pomocí příkazu do konzole:
Co jsem procházel reddit, tak někteří psali, že byl problém s jejich připojením a jakmile se přepojili např. na mobilní hotspot, tak jim to jelo. Pokud náhodou používáš jakoukoliv VPN službu, tak ji zkus vypnout a uvidíš, zda i to nepomůže.
Zkus se na server připojit pomocí příkazu do konzole:
- Kód: Vybrat vše
connect 185.180.2.38:27543
Co jsem procházel reddit, tak někteří psali, že byl problém s jejich připojením a jakmile se přepojili např. na mobilní hotspot, tak jim to jelo. Pokud náhodou používáš jakoukoliv VPN službu, tak ji zkus vypnout a uvidíš, zda i to nepomůže.
-

Amby - CS2 HLSA

• Stránka 1 z 1