• Stránka 1 z 1
[Z]nejkulatoulinkatejsi1/JB
Ahoj, rád bych si chtěl požádat o práva.
Nick ve hře : nejkulatoulinkatejsi1
Nick na forum : matejmatej
Věk : 16
Steam nick : nejku
Steam ID : STEAM_0:1:431686985
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=13136
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ):
1. ban (7.1) - MFK - neúmyslný kvůli mému nedostatku ve vysvětlování atrakce.
2. ban (12.1) - FreeVote- Hráč dal neohlášený mod, měl jsem dříve za to, že je to dostačující pro vote.
3. ban (17.1) - FK - Neúmyslný, několik lidí včetně CT mi mačkalo barvičky, následovně jsem poslal na barvu hráče, která se ještě neobjevila a nevšiml jsem si toho. (Jail_kakao)
Ze všech banů jsem se dostatečně poučil a vím, jak následovně postupovat při situacích.
Něco o sebe : Pilný student OAULPAR, který tráví čas na Jailbreaku a má rád literaturu a počítače.
Proč bych chtěl adminovat na GS? : Pomáhat portálu a udržovat pořádek před hříšníky.
Děkuji za přečtení mé žádosti a pevně věřím, že do třetice to už vyjde.
Nick ve hře : nejkulatoulinkatejsi1
Nick na forum : matejmatej
Věk : 16
Steam nick : nejku
Steam ID : STEAM_0:1:431686985
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=13136
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ):
1. ban (7.1) - MFK - neúmyslný kvůli mému nedostatku ve vysvětlování atrakce.
2. ban (12.1) - FreeVote- Hráč dal neohlášený mod, měl jsem dříve za to, že je to dostačující pro vote.
3. ban (17.1) - FK - Neúmyslný, několik lidí včetně CT mi mačkalo barvičky, následovně jsem poslal na barvu hráče, která se ještě neobjevila a nevšiml jsem si toho. (Jail_kakao)
Ze všech banů jsem se dostatečně poučil a vím, jak následovně postupovat při situacích.
Něco o sebe : Pilný student OAULPAR, který tráví čas na Jailbreaku a má rád literaturu a počítače.
Proč bych chtěl adminovat na GS? : Pomáhat portálu a udržovat pořádek před hříšníky.

Děkuji za přečtení mé žádosti a pevně věřím, že do třetice to už vyjde.

-
PetrPavelos - Mistr
[Z]nejkulatoulinkatejsi1/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nejkulatoulinkatejsi1/JB
Snitchuješ a bonzuješ kade-tade a snažíš sa vyškriabať na admin pozíciu skrze mŕtvoly iných adminov? Vieš o tom, že tudy cesta nevede?
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
odyseenko píše:Snitchuješ a bonzuješ kade-tade a snažíš sa vyškriabať na admin pozíciu skrze mŕtvoly iných adminov? Vieš o tom, že tudy cesta nevede?
Výhradně s tebou nesouhlasím, mnoho hráčů mě ještě žádá, abych zavolal admina nebo i prověřil situaci za ně. Já pouze nahlašuji pokud to mně či jiným hráčům nějak narušuje hru. Pokud je na JB atmosféra srandovní, tak určitě nenahlašuji zbytečnosti to ti potvrdí dost lidí.
Od poslední stížnosti na Cementa jsem se rozhodl, že bude lepší když admina upozorním na nějaký nedostatek přes chat ingame.
A myslím si, že mě dost lidí ocení na této pozici.
Holt, ta sekce PP JB tu je k něčemu určena k nahlašování hráčů, kteří nějak vážně porušují pravidla.
Děláš si jen názor z toho, že někdy pár lidí nahlásím na serveru, protože se snažím dokázat svoji snahu a že se dokážu v té hře orientovat.
Možná by bylo lepší si udělat obrázek o mně ingame.
Přesto ti děkuji za tvůj názor a budu se snažit nějak tě přesvědčit o tvém rozhodnutí.
S pozdravem (nejku1)

-
PetrPavelos - Mistr
Neumím si tě v aktuální chvíli představit jako admina, nehledě na počet banů který jsi dostal. Pokračuj proto v nahlašování, snaž se u adminů a za měsíc to můžeš zkusit znova.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1