• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Největší trapas ve vaším životě
Tak já začnu

Jdu do obchodu s kamoškama, a koupím si nějaké to pití, atd.. tak jdu na pokladnu a ona řekla tu cenu, tak já hledám peněženku, a nakonec jsem zjistil že jsem si jí zapomněl u kámošky doma, tak mi to musela zaplatit jedna kámoška

Jdu do obchodu s kamoškama, a koupím si nějaké to pití, atd.. tak jdu na pokladnu a ona řekla tu cenu, tak já hledám peněženku, a nakonec jsem zjistil že jsem si jí zapomněl u kámošky doma, tak mi to musela zaplatit jedna kámoška

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
Největší trapas ve vaším životě
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Největší trapas ve vaším životě
Takže, išiel som si do obchodu kúpiť nejaké tie slané tyčinky. Vyberiem si ich z regálu a konečne po 10 minútach bádania pri regáloch prídem k poklade. Dal som ich na pokladničný pás a čakám, kým na mňa príde rada. Lenže ja som bol taký sprostý, že mi bolo dlho a nudil som sa, tak som sa hral s 2€, dával som ich medzi medzeru, ktorá rozdeľuje pás od železa alebo čo to bolo. Lenže ja som si neuvedomil, že ta medzera je dosť veľká. Hádajte, čo sa stalo. 2€ mi spadli za pás. Tak som to tam riešil s predávačkou, že čo a ako.. Ona zobrala nožík, že to ide vytiahnuť. Nevytiahla to, ešte viac tie dve eurá zasunula za pás a už to nešlo vôbec vytiahnuť.. Tak som išiel domov bez žranice celý smutný 

“Life is what you make it so go ahead and take it”
-
reddiN - Drbna
Reddington píše:Takže, išiel som si do obchodu kúpiť nejaké tie slané tyčinky. Vyberiem si ich z regálu a konečne po 10 minútach bádania pri regáloch prídem k poklade. Dal som ich na pokladničný pás a čakám, kým na mňa príde rada. Lenže ja som bol taký sprostý, že mi bolo dlho a nudil som sa, tak som sa hral s 2€, dával som ich medzi medzeru, ktorá rozdeľuje pás od železa alebo čo to bolo. Lenže ja som si neuvedomil, že ta medzera je dosť veľká. Hádajte, čo sa stalo. 2€ mi spadli za pás. Tak som to tam riešil s predávačkou, že čo a ako.. Ona zobrala nožík, že to ide vytiahnuť. Nevytiahla to, ešte viac tie dve eurá zasunula za pás a už to nešlo vôbec vytiahnuť.. Tak som išiel domov bez žranice celý smutný

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
nemám žiadny, som Fajkoman, som Najlepší
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
HellJozi píše:nemám žiadny, som Fajkoman, som Najlepší
Určitě se ti něco stalo

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
RoCinKo píše:HellJozi píše:nemám žiadny, som Fajkoman, som Najlepší
Určitě se ti něco stalo
a jo vlastne, pridal som si rociho na steam

(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
-
Fajkoman - Mistr
Si jednu situáciu pamätám. 
Bol to prvý deň školy, 1. ročník na Strednej. Nevyznala som sa v tej oblasti okolo, navyše som nikoho nepoznala, tak som išla sama. No samozrejme som sa stratila...
Blúdila som ako idiot..Nakoniec som prišla o polhodinu neskôr..( Pritom som vstala dosť skoro a taktiež som skoro vyšla z domu). Aby toho nebolo málo, keď som konečne našla školu, nevedela som nájsť triedu... Vošla som do zborovne (na základke, keď sme niečo potrebovali, mohli sme vojsť), v tom po mne niekto zhúkol tak som zo sklopenou hlavou odišla...Triedu som potom našla... Na trapas sa pomali zabúdalo...To by však nebol môj život, keby sa ešte niečo nedosralo... Nejak poobede niekto zaklopal na dvere...jasné, že to bola moja mama... Veta: " Natálka moja, zabudla si si obedík." mi moc k popularite nepomohla.
Vtedy som sa hanbila ako pes, po 3 rokoch sa na tom ale radi zasmejeme v triede. 

Bol to prvý deň školy, 1. ročník na Strednej. Nevyznala som sa v tej oblasti okolo, navyše som nikoho nepoznala, tak som išla sama. No samozrejme som sa stratila...

-
Nataly350 - Drbna
HellJozi píše:RoCinKo píše:HellJozi píše:nemám žiadny, som Fajkoman, som Najlepší
Určitě se ti něco stalo
a jo vlastne, pridal som si rociho na steam![]()
![]()
![]()

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
Nataly350 píše:Si jednu situáciu pamätám.
Bol to prvý deň školy, 1. ročník na Strednej. Nevyznala som sa v tej oblasti okolo, navyše som nikoho nepoznala, tak som išla sama. No samozrejme som sa stratila...Blúdila som ako idiot..Nakoniec som prišla o polhodinu neskôr..( Pritom som vstala dosť skoro a taktiež som skoro vyšla z domu). Aby toho nebolo málo, keď som konečne našla školu, nevedela som nájsť triedu... Vošla som do zborovne (na základke, keď sme niečo potrebovali, mohli sme vojsť), v tom po mne niekto zhúkol tak som zo sklopenou hlavou odišla...Triedu som potom našla... Na trapas sa pomali zabúdalo...To by však nebol môj život, keby sa ešte niečo nedosralo... Nejak poobede niekto zaklopal na dvere...jasné, že to bola moja mama... Veta: " Natálka moja, zabudla si si obedík." mi moc k popularite nepomohla.
![]()
![]()
Vtedy som sa hanbila ako pes, po 3 rokoch sa na tom ale radi zasmejeme v triede.
Něco podobného se mi stalo teďka nedávno

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
Nataly350 píše:Si jednu situáciu pamätám.
Bol to prvý deň školy, 1. ročník na Strednej. Nevyznala som sa v tej oblasti okolo, navyše som nikoho nepoznala, tak som išla sama. No samozrejme som sa stratila...Blúdila som ako idiot..Nakoniec som prišla o polhodinu neskôr..( Pritom som vstala dosť skoro a taktiež som skoro vyšla z domu). Aby toho nebolo málo, keď som konečne našla školu, nevedela som nájsť triedu... Vošla som do zborovne (na základke, keď sme niečo potrebovali, mohli sme vojsť), v tom po mne niekto zhúkol tak som zo sklopenou hlavou odišla...Triedu som potom našla... Na trapas sa pomali zabúdalo...To by však nebol môj život, keby sa ešte niečo nedosralo... Nejak poobede niekto zaklopal na dvere...jasné, že to bola moja mama... Veta: " Natálka moja, zabudla si si obedík." mi moc k popularite nepomohla.
![]()
![]()
Tiež nenávidím, keď takto rodič príde a myslí si, že si doma

“Life is what you make it so go ahead and take it”
-
reddiN - Drbna
LOL. ROCI, trapassssss kop si hrob pls. Dufam, ze si jej to potom vratil aj s DPH.
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
Somewhat demonic, hella ironic, a bit iconic.
Somewhat demonic, hella ironic, a bit iconic.
-
titansmary - Kolemjdoucí
titansmary píše:LOL. ROCI, trapassssss kop si hrob pls. Dufam, ze si jej to potom vratil aj s DPH.
když to říkáš

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor

10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]