• Stránka 1 z 1
Někdo mi krade evip
Zdravím, normálně jsem hrál s evip. Týden jsem tu nebyl a napsalo mi to, že můžu evip aktivovat až za 48h. Takže mohl bych se zeptat nešel by nějak změnit kod?
- Normicek
- Kolemjdoucí
Někdo mi krade evip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Někdo mi krade evip
Normicek píše:Zdravím, normálně jsem hrál s evip. Týden jsem tu nebyl a napsalo mi to, že můžu evip aktivovat až za 48h. Takže mohl bych se zeptat nešel by nějak změnit kod?
jestli jsi někomu dal kod (at už vědomě nebo nevědomě) zodpovídáš si za to sám a kod měnit nelze. Proto dopředu všude píšeme, aby jsi kod nikdy nikomu nedával.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
tak ja by som ti rad chcel povedat ze tu teras pozeram a skoro každy tu ma taky problem a nedostava odpoved takze neviem ci dostanes odpoved aš na tento obsah ale ani tu si sa nic podstatne nedozvedel 

Meno na serveroch: "Smolko"
-
Daniel466 - Zkušený
a co by se měl kdo dozvědět? dopředu všem píšeme (takže to všem musí bejt jasné) že kod nikdy nikomu dát nesmí a když to udělají, o VIP příjdou. Takže to tady máme ještě jednou extra zopakovat nebo co? At si každej přečte aktivační email, nebo vip poradnu tam je tohle zminovaný pořád.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Hold smůla no, nemáš porušovat podmínky, s kterými si při zakoupeni vip souhlasil.
Lock
Lock
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1