• Stránka 1 z 1
[Z]NELCAA420/FURIEN2
Dobrý den, mam zájem o práva na Furien/2[/color/
Nick v hre : nelcaa420
Nick na fóre : nelcaa420
Profil na fóre : neluunkaaa-u67338.html
Vek : 17
Steam nick : neluu✞
Steam ID : STEAM_0:0:485211829
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=473114
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pokud se počítá ban na chat tak ano, ale uz jsem se poučila
Niečo o sebe : tak ahoj, Mé jméno je Nela bydlím v ústeckém kraji ve městě Litvínov, pro mně takové malé městečko, ale je tu zábava, mam blond vlasy, je mi 17 let, mam sestru pod jménem Sabina, jsme si docela podobný xd, ale v chování to asi ne.
ale presto jí mam ráda, ve volném čase hraji, nebo chodím ven, tědka se ale hodně věnuji hraní, hraju hry jako jsou například: Counter Strike Global Offensive, Counter Strike, Minecraft, to jsou asi hry které tědka hraju furt
:D poslouchám ráda muziku, "rap" poslouchám český rap, a taky anglický, a ve škole mi to moc nejde xd :F
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Tak ráda pomáhám druhým, nebo-li taky trestám druhé za čin který udělali, myslím si ze skoro každý má nervy když ho někdo zabije, jojo patřím mezi ně, ale přeci se nedělá aby si ten vztek dávali do chatu, myslím si ze této hry uz hraji také děti pod 10 let, a myslím si ze to není hezké aby tohle každý den nebo-li když tam hrajou Taky vidím na serveru jak furt někdo leze po texturách, jo je to zábava, ale zábava na sekundu.
1. Vek minimálne 16 rokov (v opačnom prípade akadémia)* Ano mám 17.
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 Ano aj Discord.
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 Ano
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín Ano, ale jsem domluvená z Hl.Adminem tak ze na svém main účtě na steamu mam vac-ban Na CS:GO a mam ještě 1 účet kde mam CS1.6 tak jsem domluvená ze pokud mne prijemete tak mi nahodí práva na ten druhý účet.
Tak přeju hezký zbytek dne a zamilovaný zbytek dne.
Nick v hre : nelcaa420
Nick na fóre : nelcaa420
Profil na fóre : neluunkaaa-u67338.html
Vek : 17
Steam nick : neluu✞
Steam ID : STEAM_0:0:485211829
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=473114
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pokud se počítá ban na chat tak ano, ale uz jsem se poučila

Niečo o sebe : tak ahoj, Mé jméno je Nela bydlím v ústeckém kraji ve městě Litvínov, pro mně takové malé městečko, ale je tu zábava, mam blond vlasy, je mi 17 let, mam sestru pod jménem Sabina, jsme si docela podobný xd, ale v chování to asi ne.
ale presto jí mam ráda, ve volném čase hraji, nebo chodím ven, tědka se ale hodně věnuji hraní, hraju hry jako jsou například: Counter Strike Global Offensive, Counter Strike, Minecraft, to jsou asi hry které tědka hraju furt

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Tak ráda pomáhám druhým, nebo-li taky trestám druhé za čin který udělali, myslím si ze skoro každý má nervy když ho někdo zabije, jojo patřím mezi ně, ale přeci se nedělá aby si ten vztek dávali do chatu, myslím si ze této hry uz hraji také děti pod 10 let, a myslím si ze to není hezké aby tohle každý den nebo-li když tam hrajou Taky vidím na serveru jak furt někdo leze po texturách, jo je to zábava, ale zábava na sekundu.
1. Vek minimálne 16 rokov (v opačnom prípade akadémia)* Ano mám 17.
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 Ano aj Discord.
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 Ano
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín Ano, ale jsem domluvená z Hl.Adminem tak ze na svém main účtě na steamu mam vac-ban Na CS:GO a mam ještě 1 účet kde mam CS1.6 tak jsem domluvená ze pokud mne prijemete tak mi nahodí práva na ten druhý účet.
Tak přeju hezký zbytek dne a zamilovaný zbytek dne.
❤
-
srdickonelkaa - Pokročilý
[Z]NELCAA420/FURIEN2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NELCAA420/FURIEN2
Ano, a chci ještě říct ze ano máte pravdu nenahlasuju pp na web, rovnou to napíšu adminovi kterého mam ve F 

❤
-
srdickonelkaa - Pokročilý
Re: NELCAA420/FURIEN2
Až budeš mít nový steam, nahraný počet hodin, 5 náhlášení v PP, žádost bez barviček, tak pak to můžeš zkusit znova.
Nejdříve však za měsíc, tj 25.2.20
Zamítnuto.
Nejdříve však za měsíc, tj 25.2.20
Zamítnuto.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1