• Stránka 1 z 1
Nelze se přihlasit na uživatelský účet
Ahoj,
Dnes jsem si užíval hraní na mém ntb...Musel jsem jít Pryč a ntb jsem nechal zapnutý... Byl jsem pryč tak 1-2 hodiny...,Když jsem se vrátil,tak už můj počítač byl ve fázi "režim spánku"... 2x jsem stisknul space pro jeho aktivaci...a napsalo se mi : Službě Služba profil uživatele se nepodařilo přihlásit.
Nelze načíst profil uživatele...
Ntb jsem zkusil restartovat...ale nepomáhalo to,tak jsem ho zapl v nouzovém režimu přesněji : Nouzový režim se sítí.
A nyní vás prosím o jakékoliv Rady...jak na to :/... Chtěl jsem zkusit založit si nový uživatelský profil...ale nepodařilo se mi to.
- Operační systém Windows Vista.
Předem děkuji za Odpověď... s pozdravem vix0.
Dnes jsem si užíval hraní na mém ntb...Musel jsem jít Pryč a ntb jsem nechal zapnutý... Byl jsem pryč tak 1-2 hodiny...,Když jsem se vrátil,tak už můj počítač byl ve fázi "režim spánku"... 2x jsem stisknul space pro jeho aktivaci...a napsalo se mi : Službě Služba profil uživatele se nepodařilo přihlásit.
Nelze načíst profil uživatele...
Ntb jsem zkusil restartovat...ale nepomáhalo to,tak jsem ho zapl v nouzovém režimu přesněji : Nouzový režim se sítí.
A nyní vás prosím o jakékoliv Rady...jak na to :/... Chtěl jsem zkusit založit si nový uživatelský profil...ale nepodařilo se mi to.
- Operační systém Windows Vista.
Předem děkuji za Odpověď... s pozdravem vix0.
-
vix0 - Kolemjdoucí
Nelze se přihlasit na uživatelský účet
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
Luclinka95 - Amatér
Re: Nelze se přihlasit na uživatelský účet
odpoved mas, LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1