Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

nemam dukaz ale dukaz je podle mne u anticheat monitoring

Příspěvekod hanhdersen » 21 črc 2015, 11:27

Tak áko viete nemam dukaz ale dukaz su svedkovia a anticheat tento chlapek mi na jb 3 dava same fk napr.ct mi nahlasilo vd a on ma zabil idem do boxu zabije ma v kuse.!!
steam id pachatela:STEAM_0:0:588771
meno pachatela:Rebu <3 Barina
Oznamil som aj dnes adminovi že nech bude na jb 3 o 22:00 lebo vtedi porušili všetky ct čo tam boli (včera) pravidla napr.:hadzanie gun T povolovanie veznom zabijat inich veznoch nadržovani atd.
čakam od vas že zasiahnete do spravodlivosti lebo ludia čo tam hraju chcu hrat normalne a ne aby ich v kuse niekto freekilloval(multifreekilloval) :cry: :cry: :cry: :cry: vyriešte to lebo som čakal že tam bude sranda že to bude všetko normal ale obratilo sa to opačne ako nahle sem si dnes dal vip na jb 3 zistil som že to nemalo cenu lebo mi dava same fk.
viacerim ľudom by sa to nepačilo dokonca možno by pitali peniaze na spet čiže prosim spravodlivost.a nechcem tu ani vidiet tu vetu:bez dukazu lock.neznašam to!!!ak s tim niečo urobite a spravodlivo budem vam vdačni.Ak ste to prečitali tak viete že by sa malo to spravodlivo vykonať.chcel som si dať tu prava ale o tom rohoduje to aj ako sa chovaju admini k takym čo ostatnim davaju fk a mfk.ak rozhodnete spravodlivo možno si tu požiadam o prava ak nie tak zabudnite že tu vam privolam hosti.otazkou je rozhodnete spravne :!: :?:
hanhdersen
Amatér
Amatér

nemam dukaz ale dukaz je podle mne u anticheat monitoring

od Rumcajz » 21 črc 2015, 11:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: nemam dukaz ale dukaz je podle mne u anticheat monitorin

Příspěvekod NealkoholiVodka » 21 črc 2015, 11:48

Sa preber a nepíš tu takéto blbosti max. dostaneš Lock na toto čudo čo si tu napísal
Ak niekoho chceš nahlásiť tak tu máš Vzorové nahlášení:
vzorove-nahlaseni-t61724.html

Vzor nahlášování :
1. Název topicu [Nick hráče/Server/Prohřešek]
2. Nick hráče
3. SteamID hráče (SteamID vypíšete psanou formou a za něj do odkazu hodíte screen SteamID ze statusu na serveru)
4. Datum a čas
5. Popis situace
6. Důkaz
NealkoholiVodka
Amatér
Amatér

Re: nemam dukaz ale dukaz je podle mne u anticheat monitorin

Příspěvekod JayoX » 21 črc 2015, 12:04 VIP

Co ti na to mám říct chlapče.. prostě to natoč, jednodušší cesta není.
Zbytečný topik.
Lock
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery