I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] nemam rad groose / Furien #2

Příspěvekod frozenpepa » 16 srp 2017, 22:11

1.Popis situace - Hrál jsem na furienu a jeden admin mi dal kick za to že jsem někomu napsal nulo, ano chápu nadával jsem ale věc kterou jsem nepochopil bylo že admin psal nadávky jako by nic, nemá snad jít admin příkladem pro hráče? Poté jsem se začal s adminem hádat (argumentovat v rámci pravidel) na straně admina byl nějaký kluk který nadával a nedostal nic, když jsem řekl adminovi proč s tím něco nedělá odepsal "Má pravdu" po té můj kamarád napsal jedno sprosté slovo a dostal ban na 2day a po změně mapy jsem dostal ban já na 10 minut. Už jsem si tak nějak zvykl že né každý admin na gamesites je intelektuálně vhodný pro tento post ale co už takový admini se musí nahlašovat
2.Důkazy - http://leteckaposta.cz/359508194

Z mé strany je to vše, děkuji (:
frozenpepa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] nemam rad groose / Furien #2

od Rumcajz » 16 srp 2017, 22:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: nemam rad groose / Furien #2

Příspěvekod LoveYou » 16 srp 2017, 22:19 VIP

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... player=761
Celá tvoje první strana jsou narážky na mě, měl by si ze sebe přestat dělat internetovýho frajera x)
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod frozenpepa » 16 srp 2017, 22:22

LoveYou píše:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=chathistory&player=761
Celá tvoje první strana jsou narážky na mě, měl by si ze sebe přestat dělat internetovýho frajera :lol:

Ukaž mi že slovo "flexínek" je sprosté slovo :) Když už jsi na avatara na steamu dáváš bape tak by jsi to měl znát :) a furt chtěl bych tvoje vyjádření k tomu že tvůj friend nadává a nedostane nic ale když cekne můj kámoš má ban na 2 dny :/ Trošku nespravedlnost řekl bych :)
frozenpepa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod LoveYou » 16 srp 2017, 22:30 VIP

Tvůj kamarád dostal ban za nadávky na admina, kterej mu byl následně z 48 hodin zkrácen na 12h.
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod frozenpepa » 16 srp 2017, 22:35

Furt jsi se nevyjádřil k tomu proč člověk který nadával na mě nedostal nic :)
frozenpepa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 16 srp 2017, 22:45 VIP

Zdravím,

nikde jsem nedohledal, že by admin nadával a tím porušoval pravidla a pokud ti někdo nadává, neznamená, že mu to budeš oplácet - admin si toho člověka nemusel všimnout, proto jsi měl nadávky vyscreenovat a nahlásit na fórum.
Projel jsem si však tvůj chatlog a usoudil jsem, že ano, admin udělal chybu, dal ti moc mírný ban - máš tedy bonus ode mne - http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1010
V případě že po vypršení banu uvidím další nadávky, budou délky tvých banů růst exponenciálně.

Stížnost neoprávněná.
Máš prostor pro omluvu, v opačném případě to uzamknu.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy