• Stránka 1 z 1
Nemám slov/0M4RT1N0/Survival
Naozaj, nemám slov.
Chcem sa pripojiť na Survival a zrazu mi tam vyskočí veľmi pekná správa.---) http://prntscr.com/6v9v5l
.. A potom som si domyslela, že ktorý z Vás mi to asi mohol dať. Samozrejme, že 0M4RT1N0.. Chcela by som vidieť tie urážky.. Navyše asi od 14:00 až do 18:00 som tu nebola.. Nebola som tu 4 hodiny, takže neviem, čo som mohla za tú dobu napísať. Asi som bola námesačná a pripojila som sa vtedy na MC. Jedine tak si to dokážem vysvetliť. Rada by som videla tie urážky. Ale samozrejme, že mi to mohol dať len 0M4RT1N0, pretože u neho prevláda ku mne nenávisť za to, že sme si nevychádzali v "realite", tak sa to snaží riešiť prostredníctvom MC... Nechápem, či ho to baví, že sa na mňa snaží vyhrabať takú somarinu, len aby som za to mohla dostať ban. Samozrejme, aj keby dostanem UB, tak mi tam napíše RsM "Porozprávam sa s adminom, dohovorím mu" Tak samozrejme, že mi nič nedohovorí, keďže pánko je HL.EM.. Nechápem, ako som si ho mohla zastávať.. ĽUTUJEM TOHO.
Prajem zlý deň, hlavne adminovi 0M4RT1N0.
Pekný deň prajem PatamataCZE, Depok, Mersi, NiggaSK, tomas053, jistota.
Chcem sa pripojiť na Survival a zrazu mi tam vyskočí veľmi pekná správa.---) http://prntscr.com/6v9v5l

Prajem zlý deň, hlavne adminovi 0M4RT1N0.
Pekný deň prajem PatamataCZE, Depok, Mersi, NiggaSK, tomas053, jistota.
Meno na servery Survival: Natyla
-
TrihaGS - Pokročilý
Nemám slov/0M4RT1N0/Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nemám slov/0M4RT1N0/Survival
Ban je platný a bez možnosti unbanu, schválil ho sám Dwandy.
Odpykáš si svoj trest a ak sa budeš chovať naďalej tak ako doteraz, nebude to len ban na deň ale na oveľa dlhšie a to myslím smrťeľne vážne.
Odpykáš si svoj trest a ak sa budeš chovať naďalej tak ako doteraz, nebude to len ban na deň ale na oveľa dlhšie a to myslím smrťeľne vážne.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1