[Zamítnuto]Nemec žiada o Akademika

Příspěvekod Astafourik » 19 led 2017, 18:45

Dobrý večer hráči a adminy ,

Najprv by som chcel podotknúť že som mal základne problémy sa pripojiť na server pretože bývam v Nemecku takže to bolo komplikované takže mám Nemeckú IP takže možno niečo mi nepôjde ale na tsko a mc mi ide sa pripojiť :)

Nick na servery: Astafourik

Vek: 15

Prečo chceš byť akademikom: Pretože by som Vám ako veľkému hernému portálu GameSites vedel pomôcť ako Admin na servery pretože už som bol na veľkých cz serveroch Helper ktoré nechcem teraz menovať kvôli reklame a ovládam všetky dvôležité príkazi od základních až po World-Edit :), a ešte rád pomáham hráčom ako aj hráč a ako aj Admin :)

Niečo o sebe: Volám sa Samuel , mám 15 a chodím do 10 triedy (áno je to čudné ale áno v Nemecku je 10 tried :) . Pochádzam so Slovenska konkrétne s Košíc a teraz bývam v Frankfurte :) . Moje hobby sú Tennis ten hrám profesionálne o 2 týždne mám Majstrovstvá Nemecka a ešte Futbal a PC . Na Gamesites hrám už tu nejakú dobu hral som v podstate dosť cs 1.6 furien a dust 2 only . Som aj celkom by sa dalo povedať trpezlivý aj kľudný človek ale priateľský som 100% prímem každého a s každým rád pokecám a aj pomôžem :). Váš server som si poriadne prehliadol a zistil som si tak viac menej info o Vašom servery . Ovládam 4 jazyky a to Francuzštinu , Nemčinu , Slovenčinu , Angličtinu

Tvoje prehrešky na GameSites: Ide tu o to že som dostal iba raz ban na cs 1.6 furien aj to neprávom za hacky pretože adminy si mysleli že mám AB ale v podstate všetko čo strelím a dám hlavu je štastie na halvy 90% percent je štastie a 10% skill na heady :) a inač už len ban na 10min za nadávky ale už som sa ponaučil , len chápete keď je tam admin napíše že zákaz kemp v katách a potom aj keď kempia nič nespraví tak to naštve a trošku vybuchnem ale už sa kroťím

Vlastníte originálnu hru minecraftu: Samozrejme mám 2 mc origa :) takže ÁNO

Boli ste už admin na MC?: Mal som aj vlastní server ktorý stál na minihrách ale potom už som to nezvládal ani tak a ani tak takže som ho vypol takže áno a bol som zase na nemenovánom cz veľkom servery Helper takže áno a aj Admin.

S pozdravom Váš hráč Astafourik

PS: Chcel by som povedať niečo ohľadom TS Botou , ako nechcem Váš teraz nejak ohovárať mne ta hudba nevadí ale neviem či ste sa niekedy zamysleli že sú tam aj menšie deti a že keď tam púštate botou ktorý tam púštaju hudbu v ktorej je viacej nadávok než normálnych slov tak mi to trošku aj lezie na mysel že deti potom sa učia také veci a potom to používaju všade , ale nechcem zachádať do detailou len to som chcel spomenuť že trošku to nejak obmedziť.
Nemám problém povedať že si blbý , ale problém povedať že si lepší
Astafourik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]Nemec žiada o Akademika

od Rumcajz » 19 led 2017, 18:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nemec žiada o Akademika

Příspěvekod TheRsM1 » 20 led 2017, 16:04

Napiš mi na TS.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Re: Nemec žiada o Akademika

Příspěvekod TheRsM1 » 25 led 2017, 18:53

Z techcnických důvodu to nepůjde, více jsem ti napsal na TS. Zamítám.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Zpět na Přihlášky