• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Nemec žiada o Akademika
Dobrý večer hráči a adminy ,
Najprv by som chcel podotknúť že som mal základne problémy sa pripojiť na server pretože bývam v Nemecku takže to bolo komplikované takže mám Nemeckú IP takže možno niečo mi nepôjde ale na tsko a mc mi ide sa pripojiť
Nick na servery: Astafourik
Vek: 15
Prečo chceš byť akademikom: Pretože by som Vám ako veľkému hernému portálu GameSites vedel pomôcť ako Admin na servery pretože už som bol na veľkých cz serveroch Helper ktoré nechcem teraz menovať kvôli reklame a ovládam všetky dvôležité príkazi od základních až po World-Edit
, a ešte rád pomáham hráčom ako aj hráč a ako aj Admin 
Niečo o sebe: Volám sa Samuel , mám 15 a chodím do 10 triedy (áno je to čudné ale áno v Nemecku je 10 tried
. Pochádzam so Slovenska konkrétne s Košíc a teraz bývam v Frankfurte
. Moje hobby sú Tennis ten hrám profesionálne o 2 týždne mám Majstrovstvá Nemecka a ešte Futbal a PC . Na Gamesites hrám už tu nejakú dobu hral som v podstate dosť cs 1.6 furien a dust 2 only . Som aj celkom by sa dalo povedať trpezlivý aj kľudný človek ale priateľský som 100% prímem každého a s každým rád pokecám a aj pomôžem
. Váš server som si poriadne prehliadol a zistil som si tak viac menej info o Vašom servery . Ovládam 4 jazyky a to Francuzštinu , Nemčinu , Slovenčinu , Angličtinu
Tvoje prehrešky na GameSites: Ide tu o to že som dostal iba raz ban na cs 1.6 furien aj to neprávom za hacky pretože adminy si mysleli že mám AB ale v podstate všetko čo strelím a dám hlavu je štastie na halvy 90% percent je štastie a 10% skill na heady
a inač už len ban na 10min za nadávky ale už som sa ponaučil , len chápete keď je tam admin napíše že zákaz kemp v katách a potom aj keď kempia nič nespraví tak to naštve a trošku vybuchnem ale už sa kroťím
Vlastníte originálnu hru minecraftu: Samozrejme mám 2 mc origa
takže ÁNO
Boli ste už admin na MC?: Mal som aj vlastní server ktorý stál na minihrách ale potom už som to nezvládal ani tak a ani tak takže som ho vypol takže áno a bol som zase na nemenovánom cz veľkom servery Helper takže áno a aj Admin.
S pozdravom Váš hráč Astafourik
PS: Chcel by som povedať niečo ohľadom TS Botou , ako nechcem Váš teraz nejak ohovárať mne ta hudba nevadí ale neviem či ste sa niekedy zamysleli že sú tam aj menšie deti a že keď tam púštate botou ktorý tam púštaju hudbu v ktorej je viacej nadávok než normálnych slov tak mi to trošku aj lezie na mysel že deti potom sa učia také veci a potom to používaju všade , ale nechcem zachádať do detailou len to som chcel spomenuť že trošku to nejak obmedziť.
Najprv by som chcel podotknúť že som mal základne problémy sa pripojiť na server pretože bývam v Nemecku takže to bolo komplikované takže mám Nemeckú IP takže možno niečo mi nepôjde ale na tsko a mc mi ide sa pripojiť

Nick na servery: Astafourik
Vek: 15
Prečo chceš byť akademikom: Pretože by som Vám ako veľkému hernému portálu GameSites vedel pomôcť ako Admin na servery pretože už som bol na veľkých cz serveroch Helper ktoré nechcem teraz menovať kvôli reklame a ovládam všetky dvôležité príkazi od základních až po World-Edit

Niečo o sebe: Volám sa Samuel , mám 15 a chodím do 10 triedy (áno je to čudné ale áno v Nemecku je 10 tried

Tvoje prehrešky na GameSites: Ide tu o to že som dostal iba raz ban na cs 1.6 furien aj to neprávom za hacky pretože adminy si mysleli že mám AB ale v podstate všetko čo strelím a dám hlavu je štastie na halvy 90% percent je štastie a 10% skill na heady

Vlastníte originálnu hru minecraftu: Samozrejme mám 2 mc origa

Boli ste už admin na MC?: Mal som aj vlastní server ktorý stál na minihrách ale potom už som to nezvládal ani tak a ani tak takže som ho vypol takže áno a bol som zase na nemenovánom cz veľkom servery Helper takže áno a aj Admin.
S pozdravom Váš hráč Astafourik
PS: Chcel by som povedať niečo ohľadom TS Botou , ako nechcem Váš teraz nejak ohovárať mne ta hudba nevadí ale neviem či ste sa niekedy zamysleli že sú tam aj menšie deti a že keď tam púštate botou ktorý tam púštaju hudbu v ktorej je viacej nadávok než normálnych slov tak mi to trošku aj lezie na mysel že deti potom sa učia také veci a potom to používaju všade , ale nechcem zachádať do detailou len to som chcel spomenuť že trošku to nejak obmedziť.
Nemám problém povedať že si blbý , ale problém povedať že si lepší
- Astafourik
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Nemec žiada o Akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nemec žiada o Akademika
Napiš mi na TS.
-
TheRsM1 - Profesionál
Re: Nemec žiada o Akademika
Z techcnických důvodu to nepůjde, více jsem ti napsal na TS. Zamítám.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1