• Stránka 1 z 1
Nenazraty Admini Sewe a EXTREMER
Upozorňujem na správanie adminov Sewe a Extremer, ktorý mňa a Pucku stále nezmyselne BANuju a to PERMOU za nevhodne spravanie za hocjake slova rozumej: žid,cigán, hnoj atd ....
Hocjakí iní hrači na tomto portali bud BAN nedostanu,alebo sú upozornení alebo dostanu BAN na 1h. TO čo robia je len na získanie penazi z UB kt. som im párkrat nezmyselne zaplatil a prispel tak na ich hladné cigánske krky.
V pohode by to bolo keby tieto pravidla platili pre každého hráča rovnako a každému hračovi za každú takúto nadávku sprísnovali tresty, lenže týto skurvysyni to robia len v mojom prípadne PUCKOVOM prípade, na ktorom sa odbavujú ( ako napr Extremer kt. nás banuje cez web o 5 rano ked sa zle zobudí, lebo ho mama pravdepodobne kojí doteraz).
UNBAN nečakám ani nechcem, pretože bude VPN s ktorým vás pošlem do piči kedykoľvek bez toho, aby som vam niečo prispel, takže si to banujte dalej deti a 5 rokov tu neviete jednu HAFINKU vypnút, lebo ste BANDA neschopných KOKOTOV.
Dakujem a s POZDRAVOM BEZMOZEK PS. BAN na ved si daj maceri Extremer
dik čau
Hocjakí iní hrači na tomto portali bud BAN nedostanu,alebo sú upozornení alebo dostanu BAN na 1h. TO čo robia je len na získanie penazi z UB kt. som im párkrat nezmyselne zaplatil a prispel tak na ich hladné cigánske krky.
V pohode by to bolo keby tieto pravidla platili pre každého hráča rovnako a každému hračovi za každú takúto nadávku sprísnovali tresty, lenže týto skurvysyni to robia len v mojom prípadne PUCKOVOM prípade, na ktorom sa odbavujú ( ako napr Extremer kt. nás banuje cez web o 5 rano ked sa zle zobudí, lebo ho mama pravdepodobne kojí doteraz).
UNBAN nečakám ani nechcem, pretože bude VPN s ktorým vás pošlem do piči kedykoľvek bez toho, aby som vam niečo prispel, takže si to banujte dalej deti a 5 rokov tu neviete jednu HAFINKU vypnút, lebo ste BANDA neschopných KOKOTOV.
Dakujem a s POZDRAVOM BEZMOZEK PS. BAN na ved si daj maceri Extremer

- BEZMO
- Kolemjdoucí
Nenazraty Admini Sewe a EXTREMER
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nenazraty Admini Sewe a EXTREMER
Nikomu tu nebudem pridrziavat ale Bezmo ma pravdu lebo milion hracov tam nadava a tie slova cigan zid hnoj atd pouziva cely server ...Dokonca aj dievcata ktore tam hravaju ....
Pravidla by mali platit pre vsetkych nie len pre nas ....
A ak na toto napisete ze nemam/e pravdu ze len nas banujete permov tak potom tu viac nemam co pisat ...Dovidenia
Pravidla by mali platit pre vsetkych nie len pre nas ....
A ak na toto napisete ze nemam/e pravdu ze len nas banujete permov tak potom tu viac nemam co pisat ...Dovidenia
- SFsk
- Pokročilý
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=2934
Stačí prvních pár stránek
Navíc na Tebe upozornil hráč při nahlášení do PP. Tou soukromou zprávou, co jsi mi poslal jsi akorát ukázal, že máš v hlavě fakt maximálně jen piliny.
Stačí prvních pár stránek

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Samozrejme banujeme prísnejšie aj iných problémových hráčov, to však už nie je vaša starosť
Vy dostávate automaticky permu, pretože za to čo ste tu predvádzali a po toľkých banoch stále predvádzate si nič iné nezaslúžite...
O to aby ste si kupovali unban vás nikto nežiadal
Navyše ste boli upozornení, že ak nezmeníte svoje správanie, tak po unbane dostanete veľmi rýchlo ďalší ban. Ale vás už je zbytočné na niečo upozorňovať. Stále to isté dokola...
Kvôli nadávkam lock

O to aby ste si kupovali unban vás nikto nežiadal

Kvôli nadávkam lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1