• Stránka 1 z 1
Neobjektívny ban
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Redlinx
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky [Opakovane]'
[AMXBans] Delka: '1 hour'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:22562785'
[AMXBans] Tva IP: '78.98.254.150'
Napisal som - redlinx chod sa liecit + admini su tu retardovany
Bohuzial je to pravda. Vypisuju cez AMX aby ste "vypadli z baraku", davaju slap hracovi, ktory chce ocividne usetrit zbran lebo bol sam vs 3 a nemal sancu na defuse... Adminov ako redlix by ste mali trestat. Je neobjektivny, mysliac si o sebe, ze je boh ked ma prava.
S pozdravom Ondrej.
[AMXBans] Zabanovan adminem: Redlinx
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky [Opakovane]'
[AMXBans] Delka: '1 hour'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:22562785'
[AMXBans] Tva IP: '78.98.254.150'
Napisal som - redlinx chod sa liecit + admini su tu retardovany
Bohuzial je to pravda. Vypisuju cez AMX aby ste "vypadli z baraku", davaju slap hracovi, ktory chce ocividne usetrit zbran lebo bol sam vs 3 a nemal sancu na defuse... Adminov ako redlix by ste mali trestat. Je neobjektivny, mysliac si o sebe, ze je boh ked ma prava.
S pozdravom Ondrej.
- rAMETHAR
- Kolemjdoucí
Neobjektívny ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neobjektívny ban
Psaní na sklo a slapování je postup, kterým se řídím (a o kterým nevíš očividně nic). K tvé žádosti.
2015-04-02 17:08:40 dostal ban za to, ze su tu zebracky admini... za to. Gamesites.cz ^Public Server #4 de_inferno
2015-04-02 17:07:32 jezis, toto je stupidny admin!!! on mu da slap ... co keby chcel usetrit???. Gamesites.cz ^Public Server #4 de_inferno
2015-04-02 17:06:09 zebracke VIP on sa respawne... a potom pride s awp... zebracky cu raci... nic ine pre vas nemam.... Gamesites.cz ^Public Server #4 de_inferno
Za tohle jsi dostal kick, poté si se připojil a napsal jsi ať se jdu léčit. Tak jsem ti tam šoupnul hodinu na uklidnění.
2015-04-02 17:08:40 dostal ban za to, ze su tu zebracky admini... za to. Gamesites.cz ^Public Server #4 de_inferno
2015-04-02 17:07:32 jezis, toto je stupidny admin!!! on mu da slap ... co keby chcel usetrit???. Gamesites.cz ^Public Server #4 de_inferno
2015-04-02 17:06:09 zebracke VIP on sa respawne... a potom pride s awp... zebracky cu raci... nic ine pre vas nemam.... Gamesites.cz ^Public Server #4 de_inferno
Za tohle jsi dostal kick, poté si se připojil a napsal jsi ať se jdu léčit. Tak jsem ti tam šoupnul hodinu na uklidnění.
-
Redlinx - Amatér
Re: Neobjektívny ban
Na každém serveru jsou určitá pravidla. Pokud byl plant, CT nesmí kempit a musí jít defuse. Nejde? Smůla. "Hráče" jako ty znám. Nadávají, když si admin "podle nich" neplní pravidla a dělá něco, co jim nelíbí.
Ban oprávněný. Já osobně bych dal na den. Zvlášť poté, když jsem si prohlídl krátkou historii tvých vyjadřovacích schopností.
Lock!
Ban oprávněný. Já osobně bych dal na den. Zvlášť poté, když jsem si prohlídl krátkou historii tvých vyjadřovacích schopností.
Lock!
-
lenny - Zkušený
• Stránka 1 z 1