Všechno ostatní, co se jinde nehodí

NeoBux- Rychle a snadno

Příspěvekod Codex » 22 srp 2014, 11:58

Ahoj chceš si vydělat nějaké peníze přes internet? Je to jedna z nejlehčích cest a vše děláte z vašeho pohodlí domova. Může vám to vynést i slušné peníze a nemusíte do toho dát vůbec nic :)... Klikni zde: http://www.neobux.com/ zaregistruj se a pak klikáš na reklamy... Ze začátku moc nemáš... Ale až budeš registrován 15 dnů, tak budeš vydělávat 10x tolik... a můžeš mít i své zaměstnance (referrals).
Je to sice od 18ti let, ale pokud ti 18 není můžeš ty peníze převádět na účet rodičů... Ale to bude až si něco vyděláte... Vše si můžete přečíst ve FAQ, forum i na Youtube je pár vychytávek... jako jsou strategie atd... Ale nejdříve se musíte zaregistrovat přes tento link... :-)

A pokud se s tím v budoucnu budete chtít živit měli by jste do toho dát i nějaké svoje úspory.
Stránka je naprosto bezpečná, takže se nemusíte bát, že by jednoho dne přišla sociálka a odvezla vám děti :-).

PS: Pokud máte více otázek kontaktujte mě na mém skypu: filip-kopecny (napište vždy ohledně čeho píšete... Spamy budou blokovány)
Codex
Amatér
Amatér

NeoBux- Rychle a snadno

od Rumcajz » 22 srp 2014, 11:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NeoBux- Rychle a snadno

Příspěvekod TESLAJEPAN » 22 srp 2014, 12:35 VIP

ano zaregistrujem s cez tento link a ja budem klikat za teba :) ne dík
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Re: NeoBux- Rychle a snadno

Příspěvekod Codex » 22 srp 2014, 12:52

Za mě? Já tam chodím ve dne v noci... Posílám tam i své finance a to že za to že klikneš na ten link dostanu směšných 0,0005 centů... Si myslím že to stojí ;). Občas se zamysli zda je dobré pomoct někomu.
Codex
Amatér
Amatér

Zpět na Flame