I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Neopravnene kickování

Příspěvekod Bluedragon » 13 zář 2014, 15:04

Dnes sem na cca 16:00 dosel na servr a admin Nigas mi daval zaradom kicky. Sem mu psal nech mne necha, ze nic nedelam, ale neprestal otravovat a kazil mi hru.
Mám Steam STEAM_0:1:90904134. Servr: Zombie Night 1.
Bluedragon
Amatér
Amatér

Neopravnene kickování

od Rumcajz » 13 zář 2014, 15:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neopravnene kickování

Příspěvekod jaroslav1122 » 13 zář 2014, 15:20

Máš to bez důkazu.
Pokuď se nepletu tak si měl ještě Ban na jednom účte a bylo ti řečeno že ban platí všude né pouze na jeden účet.
NICK VE HŘE: Crossicek
STEAM: Crossik174
jaroslav1122
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Bluedragon » 13 zář 2014, 15:25

Jak múžu mít dukaz když mne kickoval furt? Sem požádal nekoho nech to natáči ale asi nic.
Bluedragon
Amatér
Amatér

Příspěvekod Bluedragon » 13 zář 2014, 15:27

Jakej ban? V dobe kicku sem nemel žádne bany na moju IP ani na Steam. A jako kde všude plati? To chceš říct, že když pujdu nekde ke kamaratovi hrat nebo vee škole nebo do kavarny tak mi daji ban, nedajbože kick? :D
Bluedragon
Amatér
Amatér

Příspěvekod Niggas » 13 zář 2014, 15:33

presne ako tvrdíš, štvrtok si dostal 2 bany, včera som ti dal dokopy asi 40 kickov a nakoniec ban za obchádzanie, je jedno, či hráš doma, u kamaráta alebo si na pc v Pentagone, ten ban ti platí všade kde si, ja som nebanoval tvoj počítač, ja som banoval teba, pravidlá neporušil tvoj počítač ale ty, už to konečne chápeš ?
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Bluedragon » 13 zář 2014, 15:45

Od kedy je nejaký ban za obchádzanie banu? Ale ty nevieš či to hrám ja, či to hrá moja babička alebo nejaký degeš z ulice, dávať ban mne ako osobe je blbosť, nevieš kto je pri PC. To si pôjdem hocikde zahrať a vybanjueš všetky PC? A na základe čoho si mi dával dnes kicky? Bol na serveri cross a nič take mi nedaval v pohode som hral. Chcem vidieť dôkaz, že v dobe čo si mi dal 20 kickov som mal ban.
Bluedragon
Amatér
Amatér

Příspěvekod Niggas » 13 zář 2014, 15:58

každý učet / pc, na ktorom si bol a ktorý som kickoval, prípadne mal ban presne vedel, čo sa dialo na tom inom učte a písal uplne rovnako, takže je zrejme jasné, že to je jeden a ten istý človek a určite to bude ten degeš z ulice. Momentálne už žiadny aktívny ban nemáš, posledný vypršal chvílu po to, čo ssi dostal kicki na servery. Koniec koncov sám si to priznal v tej ub žiadosti, že si šiel hrat na iný pc, ja sa tu nebudem s tebou dohadovat, takých ako ty tu už bolo a bude a každý dopadol rovnako.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Xter » 13 zář 2014, 16:04

Pro příště - ban, který dostaneš opravdu platí pro Tebe, ne pro počítač. Je hloupost tudíž jít na jiný počítač. Pakliže by to bylo v nevědomosti a chybu bys přiznal, jistě bychom s Tebou jednali jinak a nakonec by se vše vyřešilo třeba i do pár minut úplným smazáním BANu. Byl bych ochotný se tak domluvit. Ovšem už včera jsi vinu nechtěl přijmout a raději jsi kopal kolem sebe a udělal ze všech online administrátorů vlastně ty, kteří za to mohou. Nebudu Ti odpírat hru, ale pro příště se rozhodni, jestli budeš nějak dělat vyrváloš a pak chtít, abychom Ti vyšli vstříc a nechali hrát. Stížnost je tedy bezpředmětná. Do doby, než jsi měl aktivní alespoň jeden BAN Tě administrátor opravdu může kickovat a znepříjemňovat Ti hru.
Zamykám.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy