Porušuje nekdo pravidla na Zombie serverech? Sdělte nám to zde.

Neoprávnené vyhrážanie sa banom, obviňovanie z cheatov

Příspěvekod skiller658 » 12 říj 2015, 13:08

Dobrý deň,
mal by som takú jednu pripomienku

Hráč: -(-LORDI-)- CZplisak01
Server: Zombie Blood #3
Čas: Približne okolo 13:30-14:00
Dôkazy: História chatu (neviem kde to je, ale myslím že správcovia a tech. podpora by k tomu mali mať prístup)

Mal by som také upozornenie na tohto hráča. Neviem, či má nejaké komplexy a takto si ich rieši alebo čo... Proste pri hraní Zombie každému kto ho nakazí hneď vypisuje.

Ja som ho pár krát zabil a od vtedy mi stále vypisoval. Najprv "decko", "lama", "kide", "smrade" a pod. (ja som mu na to patrične odpovedal, takže prípadné nadávky berte tak, že to bolo zo sebaobrany). Proste tento úbožiak nedokáže prijať prehru a neunesie, že NoVip hráč ho zabije :lol:

Potom to pokračovalo ďalej. Od nadávok to prešlo k vyhrážkam. Namiesto toho aby začal niečo robiť so sebou tak zo svojej neschopnosti obviňuje druhých. Začal najprv písať že mám WH. Potom písal že nahraje demo a že budem mať ban. Ja som mu samozrejme odpísal, že kludne môže, pretože ja žiadne cheaty nemám. A vtedy sa začal vyhrážať, že on má admina kamaráta...

Takže týmto by som vás chcel poprosiť, aby ste tohoto hráča(a prípadne jeho kamaráta admina) nejak upozornili, alebo potrestali za nadávanie, obviňovanie z cheatov a neoprávnené vhrážanie sa banom s tým že "on má admina kamaráta" ....

Ďakujem
skiller658
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Neoprávnené vyhrážanie sa banom, obviňovanie z cheatov

od Rumcajz » 12 říj 2015, 13:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávnené vyhrážanie sa banom, obviňovanie z cheatov

Příspěvekod skiller658 » 12 říj 2015, 13:09

nájdete ma pod nickom [klan]OKJZH
skiller658
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Neoprávnené vyhrážanie sa banom, obviňovanie z cheatov

Příspěvekod eMkac » 12 říj 2015, 14:06

Jednoduše si ho nevšímej.. Jestli ti píše děcko apod. to není nic hrozného tak ho prostě ignoruj, když ti to bude moc vadit požij hud_saytext (vypne ti to chat).
V případě že bude nadávat do rodiny, hráčům, tak ho jsem znova nahlásíš a dostane ban. (Pochopitelně musíš mít důkazy.)
Bez důkazů,
zamykám.
eMkac
Profesionál
Profesionál

Zpět na Zombie Servery