Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]Neopravneny BAN/ DM FFA/ MAXO

Příspěvekod BelEj » 08 led 2017, 16:00

Ziadam admina MAXO o zrusenie BANU ktory dostal nejaky satelko, pod mojou IP adresou, ja nepouzivam cheaty, potvdria mi to hraci ako MNAMI MNAMI, LAntex, Sivi, ElEmEr

Nickname *-satelko117-*
Herni ID VALVE_0:0:1883948716
SteamCommunity ID 76561201728163160
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID & IP
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheat [WallHack]
Zabanován dne 08.01.2017 - 14:12:01
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od MAXO
Zabanovaný na Gamesites.cz ^DeathMatch FFA
Celkem obdržených banů 1
BelEj
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Neopravneny BAN/ DM FFA/ MAXO

od Rumcajz » 08 led 2017, 16:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neopravneny BAN/ DM FFA/ MAXO

Příspěvekod MaxwellCZE » 08 led 2017, 16:09

Podle toho, co píšeš jsem pochopil, že jsi tento nickname nikdy nepoužil, takže tvůj problém a řešení najdeš zde : mam-ban-ale-nedostal-som-ho-ja-t61720.html
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Re: [Vyřešeno]Neopravneny BAN/ DM FFA/ MAXO

Příspěvekod maxO11 » 08 led 2017, 16:20

Zdravim,
Bohužial ti UB dať nemôžme lebo by ho dostal aj ten hráč,ktorý cheatoval takže tvoje možno si buď si kúpiť originálnu verziu hry na STEAME alebo si kúpiť VIP a nikdy takéto problémy mať už nebudeš. ;) ;)
maxO11
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod BelEj » 08 led 2017, 16:37

Pocuvaj Maxo, s tym satelkom co dostal Ban si to pories ako chces, nic kupovat nebudem, ja 13 rokov hram na non-steame a som spokojny...tak ocakavam, ze to das vsetko do povodneho stavu a ja si dalej kludne budem hrat na non-steame...
BelEj
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MaxwellCZE » 08 led 2017, 16:42

UB nedostaneš. Ty hraješ CS na non-steamu jak jsi sám řekl, kde prostě sdílíš stejnou ID s několika stovkami hráčů. Když některý z nich dostane ban, máš ho taky. Jednoduché jako facka. Máš hrát na originální hře a nestahovat si warez, potom s tím problém nebude. Taky můžeš počkat do restartu banlistu, ale to tak brzo nebude. Nedávno byl a situace se může klidně opakovat. Více ti nejsme schopni pomoct.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod BelEj » 08 led 2017, 17:38

Pocuvajte vsetci, nikto mi tu nic nebude vnucovat, co mam a nemam, nikoho nebudem podporovat, opakujem ze nic nebudem kupovat, budem si hrat na non-steamu, tak to okamzite napravte a dajte do povodneho stavu...
BelEj
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod frydas » 09 led 2017, 21:56

Jenže ty musíš pochopit, že jsi na serveru GAMESITES, kde pokud hraješ, tak dodržuješ naše (rozuměj portálu) pravidla. Kde je psáno, že pokud s někým sdílíš ip je to tvůj problém, ale aby jsi se odlišil máš používat originální verzi hry :) Postup jak to vyřešit ti byl nabídnutý a to , že tu pořád píšeš, počuvaj"te" ti nijak bohužel nepomůže :)
Obrázek[/url]

Isle of Jura = nejlepší whiskey :)
frydas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BelEj » 10 led 2017, 11:46

Vsetci tu píšete i nejakých pravidlách, čo sa má a nemá dodržovať ale príčinu problému nikto nevie nájsť. Je mi jasné, že zdieľam rovnakú IP, ale v dnešnom 21 storočí a pokročilých technológii aby ste nevedeli vystopovať toho pravého vinníka čo podvádza, tak sa na mňa nehnevajte, ale mohli by ste si ten program poriadne odladiť a dávať BAN tým pravým ľuďom. Keď vám robí problém nájsť tú správnu IP adresu a skutočného vinníka, tak si zaplaťte pravého IT-čkara a nehrajte sa tu na "ADMINOV", ktorí nevedia nič iné len dávať BAN a vyriešeniu problému sa ani z ďaleka nevenujú...
==pokiaľ viem, tak NonSteam využívajú tí, ktorí si chcú z času na čas zahrať, a nemusím byť aktívnym hráčom s orig. verziou, aby som sa mohol trocha pri CS odreagovať...
BelEj
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod frydas » 10 led 2017, 12:39

A my admini zase nechápeme, proč někomu dělá takovej problém si v 21 století, kdy csko stojí 64,50 kč, si jej koupit. Pokud sdílíš ip, je to tvůj problém a ne portálu na kterém hraješ. My jsme stejně jako ty povinní dodržovat pravidla serveru, ale navíc ještě musíme řešit spousty dalších věcí, jako je třeba odpovídání na ub žádosti, či stížnosti. Pokud máš nějaké dotazy, napiš mi do pm a já ti to rád vysvětlím, ale myslím si, že odpovědi jsi tu dostal již několikrát a co dělat jsi z toho mohl vyčíst.
Obrázek[/url]

Isle of Jura = nejlepší whiskey :)
frydas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BelEj » 13 led 2017, 13:01

Je fajn ze nemam uz Ban, ale dajte doporiadku aj to nastavenie v CS., neviem co ste mi ponastavovali, ale od kedy som mal neopravneny Ban tak sa neda na NonSteame hrat..dlhe roky to islo hladko bez problemov... az pokial ste sa do toho zaangazovali "admini"...srandy si robte z niekoho ineho...
BelEj
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost