• Stránka 1 z 1
[V] Neoprávněný ban/neopodstatněné důkazy/vyjádření
Název topicu: Free ban / Jailbreak #zeptejte se flyzc172
Vaše SID: STEAM_1:1:11256125
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Popište co se stalo: Chtěl jsem se připojit na server, ale bez jakéhokoliv důkazu jsem byl permanentně zabanován adminem flyzc172.
Vyjádření k odpovědi admina robiNN.
Ahoj, tady se můžeš podívat jak ti to hezky v některých momentech cuká, ale příště si to lépe nastav.
Demo: Odkaz na demo
3:25
5:30
10:20
13:40
16:20
17:30
23:05
---> VYJÁDŘENÍ<----
Na začátek bych chtěl říct, že si vážím práce adminů.
I přesto bych ocenil vyjádření vice lidí zda tam vůbec nějaké "cukání" vidí.
Např. Hned první čas(3:25), který je velmi orientační ukazuje kill awp. Kde zaměřovačem sleduji jeden bot a pak udělám úplně normální flick na T skákající do bazénu. Další killy nejsou nic jiného, než obyčejný movement s trochou prakce v aimu. Cskové tituly hraji přes 10 let a opravdu nemám důvod používat jakékoliv externí programy.
Přiznávám, že moje chování a vyjadřování nebylo vůbec správné což částečně způsobovala vyčerpanost a rozhodně mě to mrzí, ale se vší úctou vůči k A-teamu bych rád slyšel vyjádření nějaké kompetentní osoby a viděl vyjádření obsahující víc faktorů než "nějak ti to tam cuká", když na demu není vidět jediný nepřirozený pohyb ruky.
Vaše SID: STEAM_1:1:11256125
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Popište co se stalo: Chtěl jsem se připojit na server, ale bez jakéhokoliv důkazu jsem byl permanentně zabanován adminem flyzc172.
Vyjádření k odpovědi admina robiNN.
Ahoj, tady se můžeš podívat jak ti to hezky v některých momentech cuká, ale příště si to lépe nastav.
Demo: Odkaz na demo
3:25
5:30
10:20
13:40
16:20
17:30
23:05
---> VYJÁDŘENÍ<----
Na začátek bych chtěl říct, že si vážím práce adminů.
I přesto bych ocenil vyjádření vice lidí zda tam vůbec nějaké "cukání" vidí.
Např. Hned první čas(3:25), který je velmi orientační ukazuje kill awp. Kde zaměřovačem sleduji jeden bot a pak udělám úplně normální flick na T skákající do bazénu. Další killy nejsou nic jiného, než obyčejný movement s trochou prakce v aimu. Cskové tituly hraji přes 10 let a opravdu nemám důvod používat jakékoliv externí programy.
Přiznávám, že moje chování a vyjadřování nebylo vůbec správné což částečně způsobovala vyčerpanost a rozhodně mě to mrzí, ale se vší úctou vůči k A-teamu bych rád slyšel vyjádření nějaké kompetentní osoby a viděl vyjádření obsahující víc faktorů než "nějak ti to tam cuká", když na demu není vidět jediný nepřirozený pohyb ruky.
-
PsychoShockisch - Kolemjdoucí
[V] Neoprávněný ban/neopodstatněné důkazy/vyjádření
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neoprávněný ban/neopodstatněné důkazy/vyjádření
Dořeší se zde.

Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
-
robiNN - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1