Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Neoprávnený ban Survival WhiteGuyXXX Neviem ktorý admin

Příspěvekod WhiteGuyXXX » 07 úno 2015, 17:25

24 hodín a dovod lockovanie cudzích truhiel
Neurobil som nič proti pravidlám bola to osamostatnená truhla vo svete ťažko hovoriť o ničení alebo griefovaní cudzieho domu
zato vlastník tej truhly porušil pravidlo číslo 4 - Stavění pastí na hráče a navádění hráčů do jiných pastí
Urobil toto : založil resku s názvom shop1 ktorá mala nastavený teleport presne nad hlbokou jamou a ked ste sa tam portli zabilo vás to tak som mu povedal že je to proti pravidlám a v chate som to pravidlo citoval on potom resku zmazal lebo vedel že je to proti pravidlám a ked som ho požiadal aby mi veci vrátil tak odmietol tak som mu truhlu zakopal a bloky okolo nej dal private a povedal že nech mi vráti veci a dám to preč a on odmietol a stále spamoval do chatu nech mu tú truhlu niekto otvorí čím porušil dalšie 3 pravidlá Vulgární vyjadřování se v chatě (nadávky do rodiny, nadávky vůči portálu, atd...)
- Spamování, povolené max 3x napsání daného textu (ne opakovaně)
- Používání Caps-Locku
Nakoniec som bol zabanovaný ja zo žiadného dovodu a on má moje veci tak žiadam o unban a vrátenie mojích vecí (ľahko ich nájdete v kovadline som ich pomenoval *WhitovChestplate , .... celé brnenie mám tak)
WhiteGuyXXX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Neoprávnený ban Survival WhiteGuyXXX Neviem ktorý admin

od Rumcajz » 07 úno 2015, 17:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávnený ban Survival WhiteGuyXXX Neviem ktorý admin

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 07 úno 2015, 17:34

Počkáme, banujúci admin sa vyjadrí
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod TheRsM1 » 07 úno 2015, 17:40

Sice to není grief ani ničení ciziho pozemku, ale truhly tady jsou ať si do nich můžeš dát věci i mimo resku a ne aby ti je někdo bloknul cedulkami.. Ban jsem ti dal já na základě dohody s HLSA.

Ban je oprávněny a zůstane.

Teď něco k jeho prohřešení, byl jsem na serveru stačilo napsat nebo udělat důkaz a hodit na forko, výsledek by byl opačný on by dostal ban a ty by sis mohl v pohodě hrát.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Hurv1nek » 07 úno 2015, 17:43 VIP

Kdyby sis udělal důkaz a toho hráče nahlásil tak by se ti věci vrátili a nemusel si teď řešit to že máš ban.

BAN Platný

LOCK
Obrázek
Minecraft HLSA Obrázek
Hurv1nek
Mistr
Mistr

Zpět na Unban Žádost