• Stránka 1 z 1
[V] Neoprávněný ban
Výpis z konzole: Máš ban
Server: Nevím za co jsem ho dostal, takže ani nevím na jakém serveru jsem ho dostal.
Popis situace: Neexistuje, nevím za co.
Server: Nevím za co jsem ho dostal, takže ani nevím na jakém serveru jsem ho dostal.
Popis situace: Neexistuje, nevím za co.
- Razor64
- Kolemjdoucí
[V] Neoprávněný ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neoprávněný ban
Omlouvám se, neuvedl jsem server.
Server: Jailbreak 3
Server: Jailbreak 3
- Razor64
- Kolemjdoucí
Bud obchadzas bany za cheating alebo mas rovnaku IP ako cheater.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Nerozumím pojmu "obcházet ban". To znamená, že jsem někdy dostal ban, a já ho nějakým způsobem vymazal nebo něco takového ?
- Razor64
- Kolemjdoucí
Hráč XY dostane ban za cheating na 7 dni na steam učtu STEAM_0:0:12345678 a na jeho IP adresu 123.456.789
Hráč XZ s IP adresou 123.456.789 a steam uctom STEAM_0:0:987654321 sa chce napojiť na server, ale server zistí, že sa jedná o tú istú IP adresu takže zabanuje aj hráča XZ pretože sa podľa neho jedná o hráča XY, ktorý ma ban za cheating a chce opäť cheatovať len cez iný účet.
V tvojom prípade to zrejme vyzerá že máš rovnakú IP adresu ako zabanovaný cheater.
Ak nechápeš napíš mi súkromnú správu.
Hráč XZ s IP adresou 123.456.789 a steam uctom STEAM_0:0:987654321 sa chce napojiť na server, ale server zistí, že sa jedná o tú istú IP adresu takže zabanuje aj hráča XZ pretože sa podľa neho jedná o hráča XY, ktorý ma ban za cheating a chce opäť cheatovať len cez iný účet.
V tvojom prípade to zrejme vyzerá že máš rovnakú IP adresu ako zabanovaný cheater.
Ak nechápeš napíš mi súkromnú správu.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Vše bylo vysvětleno kolegou nahoře.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [V] Neoprávněný ban
Dobrá tedy. Chci se ovšem zeptat na poslední věc. Pravděpodobně víte, že jde změnit ip adresa - s tím souvisí to, že pokud bych byl cheater, můžu si zcela jednoduše změnit ip adresu a tímto obejít ban, takže bych byl schopen obejít ban, zamezit někomu, kdo nic nedělal v hraní, změnit si ip adresu na ip adresu někoho kdo hraje také jailbreak a tím mu zamezit v hraní také. Proč tedy udělujete ip ban, když v podstatě znemožníte hrát člověku, kdo nic neudělal a ne tomu kdo cheatoval ?
Vím, že nejsem admin, a proto do toho nemám co mluvit, ale toto mě jen napadlo, a tak bych pouze chtěl vědět jak to doopravdy je, jestli v tom je něco složitějšího a to, co jsem právě napsal, je blbost, tak se omlouvám za zbytečné zdržování.
Vím, že nejsem admin, a proto do toho nemám co mluvit, ale toto mě jen napadlo, a tak bych pouze chtěl vědět jak to doopravdy je, jestli v tom je něco složitějšího a to, co jsem právě napsal, je blbost, tak se omlouvám za zbytečné zdržování.
- Razor64
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1