• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Neoprávněný ban
Zdravíčko, dnes když jsem se okolo 22:30 chtěl připojit na váš server FY 2, tak na mě vyskočilo, že jsem dostal ban za AB, což je blbost, nikdy jsem žádné programy ani "cheaty" ve hře nepoužíval. Pokud to bylo z důvodu skóre, které jsem mohl mít, tak nevidím nic špatného například na 40/5 nebo na tom, že se člověku povedou klidně 3 hlavy za sebou s M4kou, navíc, když je na serveru často "only headshot" kolo. Nemám potřebu používat jakékoli programy upravující hru, hraji pouze občas večer na odreagování a to po většinou Gungame, FY zapínám pouze v případě, že se na Gungame nenacházejí lidé, nebo když je plno.
Nevím, zda-li tento návrh na ban byl navrhnut nějakým hráče nebo zda se na serveru nacházel přímo jeden z adminů, kterému se nelíbilo to, jak hraji. Prosím o nové prošetření.
V příloze zasílám screenshot přímo z vaší databáze banů.
Díky, [Kraky]
Nevím, zda-li tento návrh na ban byl navrhnut nějakým hráče nebo zda se na serveru nacházel přímo jeden z adminů, kterému se nelíbilo to, jak hraji. Prosím o nové prošetření.
V příloze zasílám screenshot přímo z vaší databáze banů.
Díky, [Kraky]
[Kraky]
- Kraky
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]Neoprávněný ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neoprávněný ban
Doplňující info:
Screenshot jsem nepřiložil, jelikož nemohu přidat ani obrázek o velikosti 50KB.
Screenshot jsem nepřiložil, jelikož nemohu přidat ani obrázek o velikosti 50KB.
[Kraky]
- Kraky
- Kolemjdoucí
http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ban_list.php
Zdravím, v tomto linku si nájdi svoj ban, pretože včera som na fy maps #2 banoval za aimbot jedného hráča a môže byť, že práve teba a navyše to nemáš podľa vzoru takže ťažko vyčítať ktorého admina sa to týka.
Zdravím, v tomto linku si nájdi svoj ban, pretože včera som na fy maps #2 banoval za aimbot jedného hráča a môže byť, že práve teba a navyše to nemáš podľa vzoru takže ťažko vyčítať ktorého admina sa to týka.

-
NomeroUno - Spamer
Nejspíš se jedná o tento ban - http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... hp?bid=968
Byl si nahlášen zde - post874941.html
Bohužel momentálně nestíhám na demo kouknout, takže pokud nebude někdo rychlejší, po obědě na to kouknu.
Byl si nahlášen zde - post874941.html
Bohužel momentálně nestíhám na demo kouknout, takže pokud nebude někdo rychlejší, po obědě na to kouknu.
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
Dema čisté, máš unban, ospravedlňujeme sa ti za spôsobené problémy.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1