• Stránka 1 z 1
[V] Neoprávněný ban
Název topicu: Jailbreak #1
Vaše SID: STEAM_1:1:67273376
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/
Popište co se stalo: někdo se za mě vydával a když jsem se připojil, tak jsem měl najednou ban k ct
Vaše SID: STEAM_1:1:67273376
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/
Popište co se stalo: někdo se za mě vydával a když jsem se připojil, tak jsem měl najednou ban k ct

- forrty
- Kolemjdoucí
[V] Neoprávněný ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neoprávněný ban
Jako hodný admin sem hodím správný odkaz 
https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1%3A1%3A67273376

https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1%3A1%3A67273376

-
eNcoo - CS:GO Admin
Ahoj, ban jsem ti zprvu dát nechtěl. Chtěl jsem ti to vysvětlit druhou mapu, ale ty si tam už nebyl. Nechtěl si to nejspíš řešit. Tak jsem požádal kolegu aby ti nahodil ban. Zde máš video, kde si udělal chybu. Audio z mého videa není nejlepší. Každopádně hráč "Kid" se pro jistotu díval na GOTV demo a nebyl nijak velký rozdíl. Buď tvůj mikrofon nesnímal slovo, které si chtěl říct (nejspíš "pojď) a nebo sis to prostě neuvědomil a neřekl si ho. Video od Kida už nemám, tudíž ti nemůžu ukázat obě verze.
-
KiziaR - Profesionál
Dal si FK a odpojil si sa. Je nešťastné, že Ti to admin nestihol vysvetliť, no ban bol oprávnený.
Nabudúce si daj pozor, aby si v príkazoch používal slovesá, ako kážu pravidlá.
Ban už skončil.
Vyriešené.
Nabudúce si daj pozor, aby si v príkazoch používal slovesá, ako kážu pravidlá.
Ban už skončil.
Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1