Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Neoprávněný ban

Příspěvekod forrty » 12 čer 2020, 21:59

Název topicu: Jailbreak #1
Vaše SID: STEAM_1:1:67273376
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/
Popište co se stalo: někdo se za mě vydával a když jsem se připojil, tak jsem měl najednou ban k ct :)
forrty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Neoprávněný ban

od Rumcajz » 12 čer 2020, 21:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávněný ban

Příspěvekod eNcoo » 13 čer 2020, 13:05 VIP

Obrázek FELák
Obrázek  ex. TTT Server Admin
Obrázek  ex. Developer
eNcoo
CS:GO Admin

Příspěvekod KiziaR » 13 čer 2020, 14:12 VIP

Ahoj, ban jsem ti zprvu dát nechtěl. Chtěl jsem ti to vysvětlit druhou mapu, ale ty si tam už nebyl. Nechtěl si to nejspíš řešit. Tak jsem požádal kolegu aby ti nahodil ban. Zde máš video, kde si udělal chybu. Audio z mého videa není nejlepší. Každopádně hráč "Kid" se pro jistotu díval na GOTV demo a nebyl nijak velký rozdíl. Buď tvůj mikrofon nesnímal slovo, které si chtěl říct (nejspíš "pojď) a nebo sis to prostě neuvědomil a neřekl si ho. Video od Kida už nemám, tudíž ti nemůžu ukázat obě verze.
KiziaR
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod ericek111 » 14 čer 2020, 01:38

Dal si FK a odpojil si sa. Je nešťastné, že Ti to admin nestihol vysvetliť, no ban bol oprávnený.

Nabudúce si daj pozor, aby si v príkazoch používal slovesá, ako kážu pravidlá.

Ban už skončil.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Zpět na Unban Žádost