• Stránka 1 z 1
[V] neoprávněný ban . V0caS
Zdravím, netuším, co to má být, ale šel jsem nyní na jailbreak 1, chtěl jsem se připojit k CT.
Bohužel to nešlo z důvodu toho, že mám mít údajně ban někdy ze dneška po půlnoci od admina Kozel.
Ban jsem měl předevčírem, který mi včera skončil a na jailbreak jsem se přihlásil až nyní a nechápu, co to má být, že mám ban na 48h za MFK nebo co. Můžete prověřit, jestli někdo nemá stejnou IP adresu?
Díky moc
Bohužel to nešlo z důvodu toho, že mám mít údajně ban někdy ze dneška po půlnoci od admina Kozel.
Ban jsem měl předevčírem, který mi včera skončil a na jailbreak jsem se přihlásil až nyní a nechápu, co to má být, že mám ban na 48h za MFK nebo co. Můžete prověřit, jestli někdo nemá stejnou IP adresu?
Díky moc
- Vocas63
- Kolemjdoucí
[V] neoprávněný ban . V0caS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: neoprávněný ban . V0caS
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
V nahlášení si dal mnoho úmyslných MFK. Skrz dem_forcehltv 1 je vidět, že si to byl opravdu ty. Za co si dostal předchozí ban? To opravdu nevím, ale vím přesně, za co si ho nedostal. Nedostal si ho za prohřešky, za které si byl nahlášen.
https://www.uschovna.cz/zasilka/SNU5X8X ... FYMSPKU9TK
35:38, 37:27
https://www.uschovna.cz/zasilka/SNU5X8X ... FYMSPKU9TK
35:38, 37:27
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
Mohl bych vidět důkaz ? Vůbec si nevybavuji nějaké MFK. Podle videa si to možná vybavím.
Jen jestli ten MFK byl opravdu nekdy dnes po půlnoci, tak vás ujišťuji, ze na CSku jsem nebyl..
Diky
Jen jestli ten MFK byl opravdu nekdy dnes po půlnoci, tak vás ujišťuji, ze na CSku jsem nebyl..
Diky
- Vocas63
- Kolemjdoucí
Aha tak už si vybavuji toto a přiznávám tohle. Já myslel právě, ze jde o vyložené zastřelení vězňů.
e.Kozlak: Ne, jednalo se tam o to, že si zabil všechny za pomocí tlačítek na boxu
Jsem rád, že si se přiznal..
e.Kozlak: Ne, jednalo se tam o to, že si zabil všechny za pomocí tlačítek na boxu

- Vocas63
- Kolemjdoucí
Ban oprávněný.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1