Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

[V]neopravněný kicky a stlumení chatu odebrání práv

Příspěvekod likisek » 08 říj 2020, 18:28

tím to žádám o odebrání práv Dyo a Walky pokud bude třeba byli tam i další lidé kteří se rádi připojí a pošlou demo nebo časy HLTV neoprávněných věcí adminů a zneužití práv a pokud se tohle nebude nějak řešit dnes jsem si koupil nové VIP i když mi fungovalo staré a já to nevěděl,tak na server už v životě nepáchnu zabanujte mě aale chci finance na zpět pošlu i kody děkuji J.L.
#17 "33liky" 1515 STEAM_0:0:511816193 hraju cs už asi 17 let a na váš server jsem zavítal po mnoho letech a mám obrovsky ale obrovský problém hned na začátku co jsem začal hrát a problém spočívá v tom,že admin i když jsem měl 40 sekund do konce a byl jsem zrovna u spawnu na mapě nuke,tak jsem dostal neoprávněný kick v průběhu dalšího kola sem napsal frajerovi za co kick,tak byl arogantní a napsal jen tak další mapa to samé train 42 sekund do plantu bum a zase neopravněný kick po několika kolech jsem frajerovi napsal dítě a zase neopravněný kick a po napsání za co mi bylo napsáno nadávky což si nemyslím a nikde není psáno,že napíšu někomu dítě a je to nadávka.Další mapa aztek a vypisuji aminum jestli jim to to přijde normální zneužívat práva a kickovat mě za něco co je neoprávněné,tak se mi vysmívají a znova kick bez jakékoliv nadávky po opětovném napojení jsem psal adminovi jestli si dělá srandu přišel smajlík a výhružka at se uklidním a utlumení chatu na 10 minut o pět neoprávněně a tím chci jenom říct že nejsem jenom já co sleduji za ten den co jsem tam hrál ale mnoho dalších normálních lidí co si na adminy stěžují a chtějí v klidu se bavit a né aby nějaký machr co má práva si na servru dělal co chtěl a zneužíval to co nesmí a tím chci požádat vedení a ty co mají větší pravomoce o prozkoumání hltv časy klidně dodám a začít to řešit než ten server půjde úplně tam kam nikdo nechce.Další věc je ta že už po několik let podporuji portál finančně a nenechám si tady kakat na hlavu od nějakého nezletilého fracka co zneužívá práva tím to ukončuji debatu a nahoře vypisuju dva adminy co opravdu by měli přijít o práva děkuji za pochopení J.L.
likisek
Pokročilý
Pokročilý

[V]neopravněný kicky a stlumení chatu odebrání práv

od Rumcajz » 08 říj 2020, 18:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: neopravněný kicky a stlumení chatu odebrání práv

Příspěvekod Seweee » 08 říj 2020, 18:54

Vyřeší se ve stížnosti...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Public Servery