I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Neoprávněný přehoz

Příspěvekod prase258 » 30 říj 2022, 15:38

# 5 "Destiny" 650 STEAM_0:0:81128257 4 12:35 7 0

Byla atrakce při níž proti sobě soupeřili 2 vězni, já hlídal vězně nalevo, který nebyl označený, logicky jsem tak nemohl vidět vězně napravo, když vězeň nalevo splnil atrakci, simon se zeptal kdo to splnil správně a já mu začal odepisovat, nicméně mezitím ho zabilo Tčko a tak jsem zprávu smazal a chtěl jsem zabít hledaného vězně. Další kolo jsem to tedy už neřešil a soustředil jsem se na nalezení posledního vězně, který byl nejspíše někde v cele, ale admin nás mezitím stihl všechny přehodit.
demo - https://easyupload.io/u88opb
čas - 09:55 začíná vysvětlovat atrakci další kolo nás přehodí
prase258
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] Neoprávněný přehoz

od Rumcajz » 30 říj 2022, 15:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávněný přehoz

Příspěvekod Miselin308 » 30 říj 2022, 15:45

Je divný že já viděl na ně oba co? Já přesně věděl kdo splnil tu atrakci, já čekal jestli ho zabijete, nebo jestli mi povíte kdo to přešel. Přehodil jsem vás všechny, protože v danou situaci to byla neschopnost ct uhlídat simona - ty si vypisoval, 1 ct jedlo, další ct nevím co dělalo a jedinej jakub mi to další kolo napsal v a-chatu když jsem se ho ptal. Nemám důvod nechávat u ct nikoho, kdo nevnímá hru, popř. není schopen to říct, a radši bude vypisovat když vidí že jsem ticho a ptám se.
Za mne vše.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Re: Neoprávněný přehoz

Příspěvekod prase258 » 30 říj 2022, 16:28

děláš jako bych byl na jiné atrakci a tam si hrál, normálně jsem tam stál a pozoroval jednoho z vězňů, že někdo jí mě osobně vůbec nezajímá a nijak to se mnou nesouvisí, myslím si že jsem nepochybil natolik, aby jsi mě za to přehodil. Já vlastně nepochybil vůbec, prostě jsem psal v době kdy tě šel zabít jiný vězeň. Hloupá shoda náhod toť vše
prase258
Pokročilý
Pokročilý

Re: [V řešení] Neoprávněný přehoz

Příspěvekod Kozlak » 02 lis 2022, 17:20 VIP

logicky jsem tak nemohl vidět

Stál si přímo naproti nim, pokud nezvládneš sledovat 2 hráče, kteří jsou přímo naproti tobě (v tvém zorném poli), tak bych ti doporučil nějaké vyšetření na oční.
Ale skvělou poznámku "ježiš, to je simon zase" si zvládnout napsal.

Vícero adminů se mi už delší dobu stěžuje na tvoji hru u CT. Uděluji ti proto ban k CT, v případě dalších prohřešků budeme bany prodlužovat..

Stížnost zamítnuta.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy