• Stránka 1 z 1
[V] Neoprávněný slay?
Nazdar, hrála se mapa Jail_leyawiin a já jsem utekl i s mp5 do šachty, původně jsem si myslel že jde vylézt skrze studnu až do cely a následně do zbrojnice pro lepší zbraň, pak jsem zjistil že to nelze a tak jsem se zakempil v šachtě, protože jsme zbývali pouze 2 a simon byl poblíž s awp. Následně simon zapnul box a řekl že se budeme boxovat, v té chvíli jsem začal walkovat (protože byl simon poblíž a slyšel by mě) z šachty pryč, následně jsem z ní i vylezl a pomalu jsem si plížil simonovi do zad (protože víme jak je mp5 na dálku všichni účinná) a nějaký admin mi prostě dal slay. Podle mně jsem hru nijak zásadně na to, abych dostal slay nezdržoval. Vím že v tom okamžiku byl online jeida, ale on mi napsal že to neudělal. Nevím tedy jméno daného admina ale z dema ho jistě někdo pozná.
Vše začalo v čase 51:50 kde jsem získal mp5
čas 52:40 chci jít ven z šachty, ale CT míří ke mně a tak jsem se musel zpátky schovat
čas 53:10 simon zapíná box a já jdu ven z šachty, pak dostanu podle mně neoprávněný slay
demo - https://easyupload.io/h7lizb
Vše začalo v čase 51:50 kde jsem získal mp5
čas 52:40 chci jít ven z šachty, ale CT míří ke mně a tak jsem se musel zpátky schovat
čas 53:10 simon zapíná box a já jdu ven z šachty, pak dostanu podle mně neoprávněný slay
demo - https://easyupload.io/h7lizb
- prase258
- Pokročilý
[V] Neoprávněný slay?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neoprávněný slay?
Ahoj,
hele vše je tu napsané i s demem. Zdálo se mi, že když simon zapl box tak odběhla dostatečně dlouhá doba nato, aby si se šel boxovat popřípadě zabil simona. Tvoje povinnost je při zapnutí boxu se jít hned boxovat nebo aktivně vyhledávat vzpouru. Když jsi vyšel ze studny myslel jsem si, že chceš trolit a zdržovat, ale dám ti za pravdu, že s MP5 se na dálku špatně střílí a mohl jsem počkat. Beru část viny na sebe, ale jak říkám osobně se mi to zdálo dlouho. Dále rozhodne HLSA, kdy ti doplní verdikt
hele vše je tu napsané i s demem. Zdálo se mi, že když simon zapl box tak odběhla dostatečně dlouhá doba nato, aby si se šel boxovat popřípadě zabil simona. Tvoje povinnost je při zapnutí boxu se jít hned boxovat nebo aktivně vyhledávat vzpouru. Když jsi vyšel ze studny myslel jsem si, že chceš trolit a zdržovat, ale dám ti za pravdu, že s MP5 se na dálku špatně střílí a mohl jsem počkat. Beru část viny na sebe, ale jak říkám osobně se mi to zdálo dlouho. Dále rozhodne HLSA, kdy ti doplní verdikt

jeida jumped 274.014 units with StandUp CountJump! [270 block] (100aa)
jeida jumped 270.159 units with CountJump! [265 block] (100aa)
main Jump admin

main Jump admin

-
ScripterQ - Zkušený
No podle mně je ten důvod takový že ti vadilo to, že jsem tě pár dní předtím zabil 2x u PPčka v armageddonech a vysmál se ti jak jsi slabý, vlastně u druhého PPčka jsi raději utekl do spectu než aby ses nechal zabít. Prostě musíš za každou cenu vše vyhrát jinak se naštveš. Myslím si, že kdyby se nejednalo o mě ale o kohokoliv jiného tak by jsi mu slay nedal, stejně jako ten večer na rats, kdy hráč kazil hru tím že úmyslně blokoval 4 VDčka a slay nepřišel. Jen jsi ho upozornil do chatu a to bylo celé. Příjde mi že moc tu hru prožíváš a bereš to jako nějaké své poslání být nejlepší, protože jinak si to neumím vysvětlit. Neumíš ani férově u PPčka počkat až dopíšu zprávu jak chci to PP jít i když se dívám do země, protože bych tě mohl zabít a to by jsi prostě neunesl že? To že simon zapne box přece neznamená že musím okamžitě vyběhnout ze své skrýše, prozradit se a nechat se zastřelit, to je přece pitomost, slyšel jsem že jsou poblíž a tak jsem i jednal, podle té logiky jak jsi mě zabil se nesmí hráč ani podívat za roh, protože už tím zdržuje hru.
- prase258
- Pokročilý
Snažím se všechno řešit objektivně, ale tato sekce je určena k tomuto, takže máš plné právo požádat o prověření mého postupu.
jeida jumped 274.014 units with StandUp CountJump! [270 block] (100aa)
main Jump admin

main Jump admin

-
ScripterQ - Zkušený
Slay nebyl na místě, admin zde přiznal chybu a příště si bude dávat větší pozor. Příště se to bude řešit jinak, než domluvou. Co se týče kazení PP, pokud si myslíš, že ti úmyslně kazí pp, tak mi potom pošli důkazy a potom se to bude řešit.
Vyřešeno
Vyřešeno
-
skinnywliggler - Drbna
• Stránka 1 z 1