I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Neprávem daní ban

Příspěvekod XdmisterOP » 23 kvě 2018, 20:06

Jmeno Admina: *Wyzard*
Situace: Bol jsem simon řekl jsem do modre mistnosti na zadní stenu přišel jsem k cel otevřel a admin nic neřekl ja jsem si nevšim jmena ze šel dolu z žebřiku a vipadaloto jako hráč který mě chce zabít tak jsem ho zabil a v tu chvily jak jsem ho zabyl tak v tu chvily něco zamumlal do miku já jsem semu omluvil ale podle mě fk to nebol protoźe mal bejt na zadni stene a po 2 kolech mi dal ban za fk na 4h no nic bolo mi to jedno to jen pišu jestli byste mu někdo nedomluvil
XdmisterOP
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] Neprávem daní ban

od Rumcajz » 23 kvě 2018, 20:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neprávem daní ban

Příspěvekod Wyzard » 23 kvě 2018, 20:36

Zdravím

Tak to čo ty píšeš je pravda až na to že ja som prehovoril fakt tesne pred tým než si ma zabil. Tam by sa dalo diskutovať fakt o sekundách priznávam sa že som sa v tejto danej situácii zachoval neopatrne a mal som konať inak. Ale ten Ban bol oprávnený pretože som prehovoril pred mojím zabitím. A ty si sa mi následne ospravedlnil a že mi nahlásiš VD všetko bolo fajn až na to že to VD si mi nedal. Tak že chcel by som sa ti tým ospravedlniť za ten môj prístup a to ako som to chcel riešiť a hlavne ako som to riešil ty si nemal dostatok času na to to registrovať. Pre budúcnosť už budem poučený a radšej počkám. Ale ako som písal ten Ban som ti dal právom. Ale bola tam chyba na mojej strane ktorú priznávam.

Ak bude potrebné demo tak dúfam, že ho nájdem pretože som ho odstránil. V každom prípade ak ho nájdem tak ho aj dodám.

Ďakujem, prajem pekný zvyšok večera.
Never nikomu. Pretože dokonca i tvoj vlastný tieň ťa opustí, keď príde tma.
Wyzard
Amatér
Amatér

Re: Neprávem daní ban

Příspěvekod Gustik » 24 kvě 2018, 01:23 VIP

Když admin potřebuje zasáhnout do hry, musíš mu dát prostor pro řešení situace. V tomto případě tě ale asi upozornil "neskoro" a vznikly zbytečné komplikace. Ty si měl následně adminovi nahlásit VD a nemuseli bychom tady vůbec být.

Oba jste chybovali, ty jsi odešel s banem, admin s upozorněním. Navíc se za jeho nerozvážný přístup omluvil a věřím, že si příště bude dávat větší pozor. Již jsem to s ním na TS probíral.

Pokud bys měl ovšem důkaz o tom, že tě upozornil až po jeho killu, dodej ho sem. V opačném případě věříme adminovi a jeho verzi.
Vyřešeno.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Vyřešeno] Neprávem daní ban

Příspěvekod XdmisterOP » 24 kvě 2018, 14:19

Dobrá vŠe v pohodě jen že jsem si nevšim jeho jména tak proto jsem ho killnul. No nic se nestalo ale kdybych žadal o admina tak nevím jak to tam vysvětlím bolo to fakt o miliSeccundu. No nic no stalo se co se stalo omluvu přímam.
XdmisterOP
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy