I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Bezpředmětná blbost] Nepravidelné navštěvování serveru

Příspěvekod KukamDoZdi » 28 říj 2016, 15:54

Ahoj Gamesites, mám tu stížnost na Admina Alis... Hraju na JB #3 v podstatě každý den a za tak cca 10 dní tento admin na daném serveru nebyl... Je to stížnost protože, na tetnto server chodí do CT neznalé "děti" a neumějí pravidla ani příkazy... Proto žádám o častější návštěvy... Není to přímo stížnost na Alis(e). :evil: :evil: :evil: :ugeek:

e. Brookly: Zajimave, ze kdyz od daneho admina dostanes ban, jdes si stezovat, ze nechodi na servery.
KukamDoZdi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Bezpředmětná blbost] Nepravidelné navštěvování serveru

od Rumcajz » 28 říj 2016, 15:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nepravidelné navštěvování serveru

Příspěvekod TheJephi » 28 říj 2016, 16:08 VIP

KukamDoZdi píše:Ahoj Gamesites, mám tu stížnost na Admina Alis... Hraju na JB #3 v podstatě každý den a za tak cca 10 dní tento admin na daném serveru nebyl... Je to stížnost protože, na tetnto server chodí do CT neznalé "děti" a neumějí pravidla ani příkazy... Proto žádám o častější návštěvy... Není to přímo stížnost na Alis(e). :evil: :evil: :evil: :ugeek:

Zdravím,
Asi bych se sem neměl vyjadřovat, ale rád bych k tomu něco napsal.
Protože hraji na Jb3 nejčastěji rád bych k tomu taky něco dodal.Na server chodí opravdu málo adminů,pokud nějakého nezavolám tak tam admini vůbec nechodí.Volám tam adminy docela často kvůli fk,rozdávání free vd atd.. všechno si to natáčím a dávám to na forum ale nevím jestli je to řešení protože 1 to udělají a tak za další týden to samé.Chtělo by to aspoň na to nějak upozornit jak píše Koukám do zdi.
Ale nevím proč to píše tady do stížností aby si toho admini všimly to opravdu nevím.
S pozdravem Jephi
PS: Omlouvám se jestli jsem se sem neměl vyjadřovat ale mám stejný názor jak Koukám do zdi. ;)
TheJephi
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: Nepravidelné navštěvování serveru

Příspěvekod DarkMouse » 28 říj 2016, 16:42 VIP

:lol: :lol: :lol: :lol:

Admini nejsou stroje, je přibližně 15 adminů na 10 serverů a nedá se stíhat vše. Je období prázdnin a prodlouženého víkendu a tak mnoho z nich jelo pryč. Tady prostě není co řešit a je to bezpředmětné a úplně k ničemu. Pokud si myslíte, že jsou admini stroje a nolifeři co sedí u PC 24/7, mýlíte se.

Nízký počet adminů je smutná věc, ale skutečně nedostane práva nějaký člověk, který by nadělal více škody než užitku.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Re: [Bezpředmětná blbost] Nepravidelné navštěvování serveru

Příspěvekod KukamDoZdi » 29 říj 2016, 19:13

Ahoj, díky za vyjádření Jephi(ho) a DarkMouse. Tato stížnost MĚLA pouze upozornit na malé navštěvování admini servery. Neříkám že admini jsou stroje ale, už jsem prostě neztrpěl můj tupý výraz co ty "děcka" na tom serveru vyvádějí a nikdo s tím po dlouhou dobu nikdo nic nedělal... Proto díky za srozumitelnou odpověď. DÍKY :mrgreen: ;) #omlouvámsezaztracenýčas
KukamDoZdi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Bezpředmětná blbost] Nepravidelné navštěvování serveru

Příspěvekod Hoolder » 29 říj 2016, 20:55

No, to je docela blbost, že na tom serveru nebyl několik dní admin. Já osobně, i když bych nemusel pravidelně ty servery obcházím zahraju mapu a jdu jinam. Asi jsme na sebe neměli štěstí. Nicméně pokud na to máš, požádej si o admina a pořádek obstaráš sám :-).

Hauk
Hoolder
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy