I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Stížnost oprávněná] Neřešení situace na TTT

Příspěvekod FlexYoungTT » 05 led 2021, 18:14

Název tématu [Server / Nick admina]: TTT_Shatecos
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198188345159
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin Shatecos ignoroval situaci na serveru, každý spamoval voice, nadával a někteří i baitili a dávali randomy. Admin se podle mě k tomu postavil velmi nepřiměřeně a neřešil to dostatečně, i když jsem ho na to upozorňoval a nebyl jsem sám.. S takovým přístupem nemá co být adminem.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://sharegadget.com/502831221

3:58 baiting od hráče fil.hluchnik
4:07 zase baiting
4:10 randomy

4:30 Hráči spamují voice chat a překřikují admina jako prasata
6:33 Shatecos pouze napomíná v chatě, přičemž dává hráč random T za co by měl dostat minus karmu, ale bohužel se to nestalo.
7:45 Další random zabíjení - vlastního Traitra

12: 22-12: 30 Hráč Vydlyčka Bait a spamuje voice za což i dostal kick
14: 25-14: 45 Hráči nekontrolovatelně spamují voice chat a Shatecos s tím nic nedělá
14:55 Shatecos baiting opět neřeší
16:08 Opět spam voice chatu křikem do mikrofonu
16:30 Znovu spam voice chatu, admin hráče Vydlyčku stále neřeší
16: 50-17: 10 Vydlyčka Baití
17:20 Zase baiting od Vydlyčky
18:17 spam Voicu
18:45 další random situace co admin neřeší
20: 00-20: 25 Nadávky, shatecos stále nic
20:26 Shatecos se trochu vzpamatoval a dal mu pouze -25 karmy za 3x baiting 2x random a spam Voicu s nadávkami
21:05 nadávky na Admina zase od Vydlyčky

Doufám, že admina naučíte jak má správně adminovat neboť toto byl čistý chaos.
FlexYoungTT
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Stížnost oprávněná] Neřešení situace na TTT

od Rumcajz » 05 led 2021, 18:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neřešení situace na TTT

Příspěvekod Shatecos » 06 led 2021, 00:25

Ahoj,
odpovídám ti na tvoji stížnost po zkouknutí dema a následně ti na ní odpovídám...

Ohledně fil.hluchnika
    Ptal jsem se jestli jde vidět v chatu v demu, jestli někomu snižuju karmu, jeho odpoveď byla, že "nn"
    Takže si vlastně nejsem jistý jestli jsem mu snížil 25 karmy za random T, který dal a byl jsem svědkem toho, samozřejmě jestli jsem mu nesnížil karmu a respektive na to "zapomněl", sám nevím jak by se to mohlo stát, tak se omlouvám, že jsem tímto vám skazil hru, že jsem ho nepotrestal za porušení pravidel
    Děkuji za pochopení ohledně fil.hluchnika
Ohledně Vydlyčky
    Chtěl bych říct, že ten baiting co dělal jsem neviděl, nejsem si však jistý jestli jsem ho upozornil, ale pokuď vím, tak jsem ho i tak upozornil, následně ke konci mapy jsem mu chtěl odebrat 100 karmy, kterou jsem mu odebral na následující mapě ihned na začátku, když přes mé upozornění nadále random hitoval
    Avšak jsem nedal mute, popravdě jsem ho měl dát, když si to takhle zpětně řeknu, stručně je moje chyba, že jsem mu nedal mute za jeho spam/nadávky, které řekl a ohledně toho se můžu jenom omluvit
    (byl mu udělen mute, který nebyl udělen mnou, po zkouknutí tvého dema)
    Děkuji za pochopení ohledně Vydlyčky
Ohledně spamu voicu
    14:25-14:45 spam
    16:30 spam
    18:17 spam
    20:00-20:25 nadávky
    Nemám co říct k těmto spamu voicu a nadávek, z toho důvodu říct, že bylo viditelné, že jsem tohle neřešil a ani nevyřešil, maximálně jsem řekl, aby se uklidnili a to je vše, nepokračoval jsem dál, i když jsem měl už dávno kickovat a mutovat, obzvlášt Vydlyčku
    16:08 spam
    Zde k tomuhle jedinému spamu si nejsem jistý jestli jsem zrovna tohle slyšel, ale je to mizivý problém narozdíl od výše zmíněných spamu voicu/nadávek
    Zde nemám jak se omluvit či děkovat za pochopení, protože to byli moje vlastní chyby, které bych neměl dělat
Ohledně ostatního
    7:45 zabití vlastního T random
    Takže k tomuhle neznám přesné detaily a bohůžel nemám konzoly
    Ale v podobný čas vidím jenom tady .rKcL zabít Jarypa, který se nachazí v T roomě
    V tomhle bych chtěl říct, že Jarypo nejspíše mě pronásledoval poté, co jsem vstoupil do T roomy a pravděpoboně byl innocent, takže nevidím v tomhle random dalšího T
    V tomhle kole vím z dema, že tu byli jasně 3. T, Shatecos, .rKcL a následně fil.hluchnika
    14:55 Baiting
    Upřímně u toho času si přesně nejsem jistý co se děje v demu, ale tak či tak neslyšel jsem, že bych vůbec něco řešil, i když jsem to vůbec neviděl a tím neříkám, že bych to neměl řešit
    18:45 random situace
    Pokuď vím, tak tuhle situaci jsem řešil, ale nejsem si jistý jestli jsem ubíral "Tvoja mama" karmu a jak jsem psal předtím, v chatu nevidím jestli jsem ubral karmu, nemám co jiného řict...
    Zde bych se chtěl omluvit za nevyřešené situace nebo vůbec nedořešené

Samozřejmě se omlouvám za svoji "neschopnost", že jsi musel tohle psát na forum samozřejmě jestli chceš tak mi můžeš někdy napsat nebo někdy můžeme zavolat a můžeš mi říct o mých nedostatcích a na čem bych měl zapracovat...
Dělám UwU za 5 K
Shatecos
CS:GO Admin

Re: Neřešení situace na TTT

Příspěvekod eNcoo » 06 led 2021, 13:10 VIP

Ahoj,
nezlob se, že to tu nebudu vypisovat bod po bodu.

Demo jsem viděl celé a tvá stížnost má podstatu, ale na druhou stranu jsi vytahoval i věci, které admin řešit nemohl, neboť je neviděl a nikdo jej na ně neupozornil, jak u některých bodů sám vysvětluje.

Shatecos se k většině z toho, co jsi vypsal, přiznal a omluvil se.

Admin byl upozorněn a vše mu bylo vysvětleno.
Stížnost oprávněná.
Obrázek FELák
Obrázek  ex. TTT Server Admin
Obrázek  ex. Developer
eNcoo

Zpět na Stížnosti na Adminy