• Stránka 1 z 1
[V] NEŘEŠENÝ FK ADMINEM Patrikus
Server JB #1 Simon AffectedUnicorn mi dal FK s tim že to nechtěl ani řešit a admin Patrikus dělal jako bych tam nebyl a píšu mu: A neřešíš nic?? Měl jsem příkaz *běžte na blok* což jsem plnil a hráč petr.v vedle mě zaútočil na simona AffectedUnicorn. Simon ho tak zabil i semnou a asi i omylem… A dál to řešit nechtěl ani pan admin Patrikus
.

- s0keres
- Kolemjdoucí
[V] NEŘEŠENÝ FK ADMINEM Patrikus
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NEŘEŠENÝ FK ADMINEM Patrikus
Ahoj,
dodej prosím důkaz (demo), jinak tvoje stížnost nebude řešena.
dodej prosím důkaz (demo), jinak tvoje stížnost nebude řešena.

-
Whh - CS 1.6 Admin
sokeres vôbec som si nevšimol, že by si dostal fk lebo som asi niečo riešil ale ak áno, tak sorry
-
3PaTiK5 - Pokročilý
3PaTiK5 píše:sokeres vôbec som si nevšimol, že by si dostal fk lebo som asi niečo riešil ale ak áno, tak sorry
No psal jsem ti když si zrovna banoval hráče a potom jsem napsal znovu a ty nic tak jsem to leavnul protože jsem měl nervy. A jsem deges zapomnel jsem jak se natoci to demo
- s0keres
- Kolemjdoucí
Nedodal jsi důkaz, tudíž nemám z čeho vycházet. Jestliže ale na serveru dostaneš FK a CT to nehodlá řešit, nejlepší způsob je napsat slušně adminovi na serveru (pro lepší přehlednost můžeš využít poštu), který by se měl pokusit situaci vyřešit jak nejlépe dokáže. Jestliže admin situaci neviděl a CT tvrdí opak co T, pak už nezbývá jen odkázat hráče na forum do PP, kde po sepsání nahlášení bude hráč potrestán podle jeho přestupku.
Stížnost bez důkazů - vyřešeno.
Stížnost bez důkazů - vyřešeno.

-
Whh - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1