Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyr.]neschopnost

Příspěvekod rcrc » 08 říj 2023, 20:08

nick: white
id: STEAM_0:1:628211032
ss: https://ctrlv.link/NlMB
demo: http://hltv.fakaheda.eu/20312-231008124 ... in.dem.zip

41:42 - rekne ze na slovicko start budou plnit atrakci, nikdy to nerekne a hrac rc dostane fk, cely cas tvrdi ze si je jist ze to rekl

46:30 - prikaz je "nehybte se", nasledne rekne prikaz bez slovesa, o nejakou chvili rekne "po otevreni cel pujdete na blok", vsichni na bloku by meli mit kill protoze cely byly otevreny nebo hraci rc a tokyo by meli dostat vyhody, nakonec rekne ze da vd wedixovi co dostal opravneny kill (bohuzel tady konci hltv)
zivot je ako jb_rush, vzdy mam pri sebe ak47
rcrc
Amatér
Amatér

[Vyr.]neschopnost

od Rumcajz » 08 říj 2023, 20:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: neschopnost

Příspěvekod whii » 08 říj 2023, 20:19

Čus
K tej prvej situacii, ctciek som sa pytal ci som to povedal nikto nereagol tak som bol vtom ze to START bolo pocut. Hned dalsie kolo som sa vam ospravedlnil ak nahodou padol fk.
Ta druha situacia vlastne to iste nebol som si isty či som tam povedal to sloveso.Admin brano sa isiel pozriet na hltv a dalsiu mapu mi potvrdil ze som to sloveso nepouzil. Taktiez som sa ospravedlnil.
whii
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: neschopnost

Příspěvekod Brano21 » 09 říj 2023, 09:34 VIP

K prvému času tam slovo štart nebolo povedané takže mali byť na mieste kde im to určil simon to jest ty white. RC dostal FK a mal dostať VD. Žiadne CT ho neupozornilo, že to slovo nepovedal tým nemal ako presne vedieť či ho bolo rozumieť alebo nie. Nakoniec sa aspoň za túto chybu ospravedlnil..
*DEAD* (VIP) white : som povedal start hned jak som dokonil tu vetu :d ziadne ct mi nic nepovedalo tak sory ked nebolo pocut

K druhému času som to riešil ja na serveri a zostane to tak ako som ja povedal. White spolu s ďalším CT sa ospravedlnili za tie FK čo dali.

Do budúcna si White dá pozor na to aké príkazy dáva a hlavne si dá väčší pozor na to kedy drží tlačidlo na hovorenie do hry. Pokiaľ sa to znova bude opakovať tak už príde trest.

Vyr.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na JailBreak Servery