I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr]Neschopný admin

Příspěvekod TOMII » 12 kvě 2017, 19:18

SERVER: FURIEN 2
MENO ADMINA: Drinker

Adminovy je uplne jedno ako sa kto sprava na servery. Ctčka kempia niekto napiše nech s tým niečo robí ani neodpiše nič. Stále si spamuje tie svoje somariny : "ct-defuse T-plant" "ban..... "
Nič nebanuje akurat si tam hraje ako normal hrač sem tam sa ozve. nič nerieši. Ešte si vypisuje abi sme nevyrivali. Niekto si skoči na texturu nič nerieši zase si tam hodi ten zelený text nikto ho nepočuva. V zjednodušenom tvare : nepotrebný.
Dáva killy v podstate za nič.
Bola situacia 1v1 hram za T a bomba bola dropnuta za dverami idem si po dverach prichiteny že si prejdem cez dvere a zrazu ma zabije...
Hrám za T je over kupim si SK a on začne prehadzovať počas kola bez toho či pozera na to či ma daný hrač speed alebo SK alebo nejaké ine vylepšenie. Pýtam sa ho prečo ma prehodil mal som SK a jednoducho napiše "bol over". odpišem či ma nemohol prehodiť po kole a pre istotu už ani neodpiše.
MOJ POHLAD: neschopný...
Obrázek
TOMII
Pokročilý
Pokročilý

[Vyr]Neschopný admin

od Rumcajz » 12 kvě 2017, 19:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neschopný admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 13 kvě 2017, 07:42

Ahoj, dodej prosím vyčasované demo, bez něj nemůžeme admina potrestat.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Blaff » 17 kvě 2017, 10:40

zdravím, takže ty píšeš že mi je jedno ako sa ludia správajú na server to tak nie je, hráči to tiež vedia že mi to nie je jedno. Ano vypisujem na obrazovku kemp,nadávky,txt-kick/ban. Banovať nebanujem hneď, postupujem vždy podla pravidiel, hráč si skočil na Textúru, napísal som na obrazovku aby to videl, a potom mi napísal do chatu či je to Textúra, napísal som mu že ano a ďalej tam nešiel už. Neviem či by sa tebe páčilo keby začínaš a nevieš ešte poriadne pravidlá a hneď dostaneš BAN. Ďalej ako píšeš prehodil som ta, ano prehodil som ta, pretože bol over a ty sa sám považuješ za velkého hráča tak som ta prehodil aby sa strany vyrovnali. Neprešlo ani 3sec. a čo najskor som ta prehodil, odkial som mal vediet že do overu zoberieš SK?

a na demo alebo SS som zvedavý nakolko sám vieš že nijako neporušujem pravidlá, len píšeš namňa stažnosť zato že ta na servery zabíjam a potom mi plačeš do pošty a snažíš sa ma vyprovokovať.

Z mojej strany to je všetko, ospravedľnujem sa len zato že som si neskoro všimol stažnosť.
Najväčšiu chybu, ktorú môžeme v živote urobiť, je mať stále strach, že nejakú urobíme!
Blaff
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod GrooS » 17 kvě 2017, 12:17 VIP

Adminovo vyjádření k situaci máš, protože jsi ve stížnostech tak máš mít také důkaz který tu furt nevidím, proto to dále řešit nemůžeme. Každopádně z toho co čtu tak admin nijak nepochybil, admini mají hráče upozornovat a to admin také udělal, ne všechno se musí ihned řešit banem ;) , stížnost neoprávněná..
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy