• Stránka 1 z 1
[V]*Neshcopnost CT/PP
Ahoj,chtěl bych se zeptat co za mám ban za neschopnost když simonuju normálně? Nic jsem neporušil a mám ban od Liquera… Chtěl bych vysvětlení
- s0keres
- Kolemjdoucí
[V]*Neshcopnost CT/PP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: *Neshcopnost CT/PP
Ahoj s0keres, velmi rád ti to zodpovím, byl jsi nahlášen mnou za házení toho deaglu na zem T, aby zabil "AstralKida" na mapě jail_anka, sám jsem tě na to důrazně upozorňoval ať se to už neopakuje. Zkazil si tím hráčům i VD hru díky tvé neschopnosti.
Následně jsem nepochopil další věc od tebe, T teda zabije toho Simona tvým deaglem, a ty ho ani nezabiješ ? Jestli chceš více podrobností ohledně tvého případů, podívej se do sekce PP.
Neber to nějak zle, vskutku nejsi špatný hráč, ale tohle se nedělá + jsem tě na to upozorňoval, tak si myslím že aby ses poučil, tak by tě měli admini potrestat.
S pozdravem nejku.
Následně jsem nepochopil další věc od tebe, T teda zabije toho Simona tvým deaglem, a ty ho ani nezabiješ ? Jestli chceš více podrobností ohledně tvého případů, podívej se do sekce PP.
Neber to nějak zle, vskutku nejsi špatný hráč, ale tohle se nedělá + jsem tě na to upozorňoval, tak si myslím že aby ses poučil, tak by tě měli admini potrestat.
S pozdravem nejku.

-
PetrPavelos - Mistr
Re: *Neshcopnost CT/PP
Hodil jsi zbraň vězni aby zabil simona a pak jsi ho ještě nechal žít. Nevím co jsi čekal..
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1