Užitečné tutoriály od support týmu na jednom místě

[Steam] Nesmazatelná reklama ?

Příspěvekod AwPGamer » 24 zář 2014, 23:02

Pokuď se vám stalo zrovna to co mě a nevěděli jste si rady. Tak tento tutoriál je přímo pro vás stvořený, pusťme se do toho. :)

Otázka ?

    Mám takový menší problém, dneska omylem jsem byl na nějakém zahraničním serveru ( většinou Ruském ) a po odpojení další den, když jsem spustil Counter Strike 1.6 tak mě to neustále přepojovalo na zahraniční server. Koukl jsem do složky Half-Life / cstrike a v autoexecu a userconfigu jsem měl ( tuhle reklamu ) jak to asi tak mám smazat ? .. Když ji smažu tak se mi tam znova zase dá automaticky a znova ta reklama a nejde to vyřešit.

Příčina

    Jedná se o menší vir, který automaticky bude neustále generovat tuto reklamu do userconfigu a autoexec.cfg nebo je vytvářet, a ani virový čistič tomu nezabrání. Ale pozor ! .. Je tu řešení.

Řešení ?

    Otevřeme si start a do vyhledávání napíšeme ( %appdata% ) najdeme tam složku gleam a celou jí smažte. Pokuď-li však nepůjde smazat tak ukončíte Steam a potom až vymažete ale pokuď bude stále nastávat problém, že nepůjde smazat tak smažte vnitřní soubory a nebo si stáhněte program IObit Unlocker. Následně vymažete celou složku Half-Life zapnete steam odinstalujete Counter Strike 1.6 nainstalujete a vše je vyřešeno.


Doufám, že vám tento návod pomůže, když tak mi napište PM.
S pozdravem AwPGamer ;)
Uživatelský avatar
AwPGamer
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1749
Registrován: 08 čer 2013, 18:01
Bydliště: Ostrava

[Steam] Nesmazatelná reklama ?

od Rumcajz » 24 zář 2014, 23:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Ostrava

Zpět na Tutoriály

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků